FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Interzis la declaraţii » Reghecampf i-a băgat pumnul în gură lui Duckadam!

La Steaua, angajaţii au ajuns să nu se mai suporte între ei, iar antrenorul a luat o măsură fără precedent
La Steaua, angajaţii au ajuns să nu se mai suporte între ei, iar antrenorul a luat o măsură fără precedent

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 21:40

Antrenorul, care a fost deranjat de unele afirmaţii ale preşedintelui de imagine, făcute la Radio GSP, nu-l mai suportă pe acesta, i-a interzis să dea declaraţii, iar de atunci, Helmuth a încetat să mai apară în public.

De o săptămînă, mai precis de la turul cu Spartak Trnava, Helmuth Duckadam a fost trecut pe "silent", deşi funcţia lui la Steaua e de preşedinte de imagine. Nici o apariţie la TV, radio sau în paginile ziarelor. Nici o declaraţie, nici o poziţie, nimic.

Care e motivul? Laurenţiu Reghecampf i-a interzis să mai vorbească despre Steaua, despre jucători şi despre orice are legătură cu echipa! Decizia, una fără precedent de cînd Duckadam a venit în conducerea formaţiei, a fost luată de Reghe după ce fostul mare portar a fost prezent la o emisiune la Radio GSP, unde a criticat modul în care se prezintă defensiva Stelei. "Nu mai avem apărarea din sezonul trecut, sîntem slabi în acest compartiment" a afirmat Duckadam.

Opt zile de leucoplast pe gură
Cînd a văzut materialul din Gazetă, de a doua zi, cu declaraţiile de la Radio GSP, Reghecampf a făcut o criză de nervi şi a decis că Duckadam nu mai are voie să discute nimic după turul cu Trnava. Aşa s-a şi întîmplat, lucru care l-a pus pe eroul de la Sevilla într-o postură jenantă: a trebuit să invoce tot felul de motive pentru a lipsi, a doua zi după jocul tur cu Trnava, la o emisiune la DigiSport.

Nici după succesul cu U Cluj, scor 5-1, la care Duckadam a fost prezent, el n-a mai comentat despre Steaua, refuzînd să răspundă la toate telefoanele pe care le-a primit din partea jurnaliştilor.

Nici MM nu-l suportă
Reghecampf nu e singura persoană de la Steaua care a fost deranjată de declaraţiile lui Duckadam. În urmă cu un an şi jumătate, Mihai Stoica i-a reproşat că l-a criticat pe Tătăruşanu pentru faptul că n-a avut reacţie la o lovitură liberă executată de Adailton, în urma căreia Vaslui egalase atunci, scor 1-1. "Indiferent cît de mare a fost ca goalkeeper, nu are voie să îl critice pe Tătăruşanu. Chiar mă deranjează că s-a luat de Ciprian", a spus atunci MM.

Gigi nu l-a interzis niciodată
Este pentru prima dată, de cînd a venit în conducerea Stelei, cînd lui Duckadam i se interzice să vorbească despre echipă. Nici chiar Gigi Becali nu a luat vreodată această decizie, deşi au fost cazuri în care fostul mare portar a avut opinii diametral opuse faţă de cele ale patronului. "Duckadam, pentru ceea ce a făcut la Steaua, are voie să spună orice", şi-a argumentat atunci poziţia Becali.

Cine a fost Duckadam pentru Steaua
- a jucat 4 ani, între 1982 şi 1986
- a cîştigat Cupa Campionilor Europeni, două titluri de campion şi o Cupă a României
- a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei CCE din '86, Steaua - Barcelona
- a intrat în Cartea Recordurilor cu cele 4 penalty-uri apărate

Cine a fost Reghecampf pentru Steaua
- a jucat timp de 3 ani, 1996-1998 şi 1999-2000
- a cîştigat 5 trofee interne
- a jucat în grupele Champions League, însă niciodată nici măcar în primăvara acestei competiţii

9 antrenori au trecut pe la Steaua de cînd Duckadam este preşedinte de imagine: Ilie Dumitrescu, Edi Iordănescu, Lăcătuş, Cîrţu, Olăroiu, Levy, Ilie Stan, Stoichiţă şi Reghecampf

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
vl1717
vl1717  •  10 August 2012, 18:11

cel mai slab portar din romania e tatarusanu!

biid
biid  •  10 August 2012, 17:45
Postat de lucell pe 10 August 2012, 17:42

deocamdata reghe e in grafic, are 3 din 3 in campionat si s`a calificat in playoff ...acum gsp`ul incepe sa fitileze atmosfera ca la prima greseala a lui reghe sa sara totul in aer. va pasa de CANCAN poate prea mult:)

PRIMELE DOUA MECIURI, CASTIGATE CU ARBITRII!!!!

biid
biid  •  10 August 2012, 17:43

Se confirma zicala,,nemtii,sant destepti,,dar si care sant prosti, bubuie!!!"

Vezi toate comentariile (40)
Comentează