FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - OLDHAM 4-1 / CORESPONDENŢĂ DIN ANGLIA

5 hibe în jocul Stelei » Echipa lui Gâlcă a bătut-o pe Oldham, dar încă arată probleme!

Keșeru a fost înlocuit cu Chipciu în minutul 66 +1   FOTO
Keșeru a fost înlocuit cu Chipciu în minutul 66

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 iulie 2014 21:38

Titularii roş-albaştrilor au intrat în ultima jumătate de oră şi-au evitat un nou rezultat negativ. Steaua s-a impus contra lui Oldham cu 4-1: iată analiza corespondentului GSP

Steaua e precum vremea din Midlands în acest week-end. Ba plouă, ba e soare, ba se înnorează. Campioana României a trăit ceva timp cu emoţii, ieri, contra celor de la Oldham Athletic (locul 15 în liga a treia engleză), fiind la un pas de o nouă ruşine.

Patru minute, trei goluri
Reuşita lui Vîlceanu (35), după faza creată de Stanciu, a fost eliminată de impetuozitatea lui Harris (53), însă Gâlcă stabilise deja să bage formula standard după o oră de joc. Cînd au intrat "clasicii" Stelei s-a făcut diferenţa în numai 4 minute şi fără a se apăsa prea mult pe acceleraţie!

Varela şi-a permis luxul de a înscrie cu călcîiul, după şutul lui Grădinaru, Chipciu a înscris elegant, printre picioarele portarului, iar Iancu aproape că a găsit "păianjenul".

În ciuda reuşitelor spectaculoase şi a succesului clar obţinut finalmente, s-au observat destule hibe, din nou:

1. Steliştii clachează la pasa decisivă. Multe faze s-au oprit în ultimii metri, atunci cînd precipitarea a luat loc clarviziunii.

2. Necazuri din nou în zona defensivă, acolo unde s-au făcut greşeli mult peste media obişnuită.

3. Keşeru s-a luptat în faţă, a avut o şansă mare de gol, însă nu a fost susţinut de colegi, puţine mingi au fost folosibile pentru Claudiu, jucat ca vîrf împins.

4. Diferenţe mari între titulari şi cei care ar trebui să vină de pe banca de rezerve. Cînd au intrat primii, imediat s-a simţit pe gazon şi pe teren.

5. Roş-albaştrii încă îşi caută un om principal de gol, acel atacant pe care-l solicită chiar şi jucătorii.

Filip şi-a pierdut adversarul la gol
După accidentarea lui Gardoş, Gâlcă n-a mizat imediat pe Szukala, care a continuat să se pregătească în compania preparatorului Ciprian Prună, intrînd abia în minutul 66. Polonezul a fost să vadă ce este cu Florin, cînd acesta din urmă era căzut. Mutarea lui Costelinho? Pham a fost introdus la mijloc, iar Lucian Filip a trecut fundaş central. Închizătorul reprofilat l-a pierdut pe drum pe Clark Harris, care a punctat în minutul 53, după un şut la colţul lung.

Asistenţă pentru "Arla"
Ştefan Preda n-are linişte pe bancă. Antrenorul cu portarii al Stelei a venit lîngă teren, aproape de Arlauskis, în repriza secundă, oferindu-le informaţii despre adversari şi lui, şi celorlalţi colegi ai lituanianului. "Arla" a început şi el să se facă simţit, are voce, şi-a dirijat apărătorii din faţa lui.

Aldea hai-hui
Gâlcă a mizat din nou în defensivă pe Alexandru Aldea, 19 ani, care a jucat şi în dezastrul cu Lugano (2-5). Doar că stoperul a avut un start foarte ezitant ieri, doar îngăduinţa arbitrului permiţîndu-le steliştilor să continue în 11 pe teren. Mai întîi, în minutul 7, putea primi cartonaş roşu pentru un fault din spate la un adversar, pe zonă centrală, din postura de ultim apărător, dar arbitrul englez a lăsat jocul să continue, spre indignarea celor de la Oldham. Apoi, în minutul 9, a stopat un contraatac al britanicilor, însă a scăpat şi atunci nesancţionat.

Steaua - Oldham (Anglia, III) 4-1 (1-0)
Au marcat: Vîlceanu (35), Varela (69), Chipciu (71), G. Iancu (73) / Harris (53)

Steaua: Fl. Niţă (Arlauskis, 46) - Rîpă (Varela, 66), Aldea (Szukala, 66), Gardoş (Pham, 24; Sînmărtean, 66), Toşca (Latovlevici, 66) - L. Filip, I. Neagu (Prepeliţă, 66) - Vîlceanu (Cr. Tănase, 66), N. Stanciu (Grădinaru, 46), Pîrvulescu (G. Iancu, 66) - Keşeru (Chipciu, 66). Antrenor Costel Gâlcă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (55)
dan1771
dan1771  •  07 Iulie 2014, 08:11

am uitat cum il chame pe negru ala din apararea de la navodari dar ar fi bun la Steaua si oameni ca Filip safie tinuti pe postul lor. bafta Steaua!

tb73
tb73  •  07 Iulie 2014, 06:33

Mai... astia care radeti de gafele TVR, ia uitati-va la voi in ograda "Cînd au intrat primii, imediat s-a simţit pe gazon şi pe teren"!!! Si pe gazon si pe teren??? S-o fi simtit si pe suprafata de joc sau in stadion??? Penibili....

xhthu
xhthu  •  06 Iulie 2014, 19:17
Postat de mitroi2008 pe 06 Iulie 2014, 17:25

Vorbeam de jucatori de mare valoare! Din cei mentionati de tine, doar Radu Stefan se ridica la un anumit nivel, dar chiar si el atunci cand a venit la echipa nationala(daca iti mai aduci aminte meciul cu Ungaria din deplasare) juca de parca era capitan la Lazio II in liga a 4-a(daca o exista asa ceva)! Hai sa fim seriosi si sa lasam vrajeala, ca de la Mutu si Chivu incoace nu a mai aparut niciun jucator de mare valoare in Romania!

realizeaza cineva ca odata cu retragerea lui mutu de la nationala dispare ultimul fotbalist care a apucat sa joace alaturi de hagi ?

Vezi toate comentariile (55)
Comentează