FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL DINAMO - BARCELONA

Au închiriat un salon de spital! » Catalanii se tem că starul argentinian Messi s-ar putea accidenta pe Naţional Arena

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 01:59

Reprezentanţii Barcelonei au rezervat un salon medical al Spitalului de Urgenţă "Municipal" din Bucureşti. Nimeni nu are dreptul să intre în el, nici măcar personalul medical al spitalului


Barcelona lucrează la cele mai mici detalii înaintea meciului de pe 11 august, ora 20:15, contra celor de la Dinamo. În urmă cu două săptămîni, echipa a trimis un om la Bucureşti pentru a pune la punct toate detaliile atunci cînd delegaţia va ateriza pe aeroportul Henri Coandă. Stephen Dawson, managerul pe probleme internaţionale ale catalanilor, a inspectat Naţional Arena, a ales hotelul unde vor sta Messi şi Iniesta, Radisson Blu, dar şi traseul de la aeroport la hotel, apoi de la hotel la stadion. În plus, spaniolii au mai avut nişte cerinţe, cea mai interesantă fiind cea prin care solicitau închirierea unui salon medical. "Au vizitat patru spitale din Bucureşti şi pînă la urmă au ales Spitalul Municipal. Au închiriat aici un salon medical pentru a interveni de urgenţă în cazul unei accidentări sau pentru o problemă medicală", spun organizatorii de la Bucureşti.

Aparatura spitalului, medicii lor
Barcelona va veni la Bucureşti pe 10 august, în jurul orei 20:30, cu tot stafful medical, dar aparatura pe care au solicitat-o în salonul special aparţine spitalului din Capitală. "Au cerut ca din momentul în care aterizează la Bucureşti şi pînă cînd vor pleca, după meci, să poată avea acces la această încăpere, fără ca nimeni să aibă dreptul de a intra în ea, doar ei! Nici măcar personalul medical al spitalului nu are voie să intre în această cameră! De asemenea, spaniolii vor avea o intrare specială în spital, pentru a nu se intersecta cu alte persoane care ar fi la acea oră în unitatea medicală", au precizat sursele Gazetei. Contactaţi de GSP, reprezentanţii spitalului au evitat să discute despre subiect.

Au fost acuzaţi de dopaj

În martie anul trecut, catalanii au fost acuzaţi de dopaj de un post de radio spaniol, care cita ca sursă un angajat al clubului rival, Real Madrid. La acel moment clubul catalan a condamnat atitudinea ziariştilor pentru că afecta grav imaginea echipei, apoi aceştia au fost daţi în judecată. Oficialul Realului spunea pe atunci că toate controalele antidoping se fac în glumă! Barcelona a cîştigat procesul, iar toţi banii ceruţi ca despăgubiri au fost donaţi.

Bilete la case
De ieri au fost puse în vînzare biletele de acces pe stadion şi la casele de bilete ale stadionului Naţional Arena. După 20 de zile de vînzare exclusivă pe internet, s-au epuizat peste 27.000 de bilete, din totalul de 52.000 puse în vînzare. În plus, cei care şi-au luat bilete de pe internet au început deja să le primească prin curier. "Au fost expediate primele 7.000 de bilete, urmează ca într-o săptămînă toată lumea să intre în posesia acestora", spun organizatorii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
botizan
botizan  •  27 Iulie 2012, 10:41
Postat de raul4steaua pe 27 Iulie 2012, 10:20

Cand ai jucatori gen Messi, Iniesta, Xavi, Dani Alves, Pique ajungi sa suflii si in iaurt.

Pai care nu are chef sa joace ... sta acolo in salon pana e meciul , la o bere o cafea ceva

raul4steaua
raul4steaua  •  27 Iulie 2012, 10:20
Postat de red77 pe 27 Iulie 2012, 07:15

daca taceai filozof ramaneai ! unu de la sevilla altul de la espanyol ! unii cred ca nu ganditi !

Cand ai jucatori gen Messi, Iniesta, Xavi, Dani Alves, Pique ajungi sa suflii si in iaurt.

red77
red77  •  27 Iulie 2012, 07:15
Postat de valyomanyd pe 27 Iulie 2012, 02:31

profesionisti tata, nu ca romanii, le mor fotbalistii pe gazon !!!

daca taceai filozof ramaneai ! unu de la sevilla altul de la espanyol ! unii cred ca nu ganditi !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează