FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - OSIJEK 0-0

Cealaltă faţă a lui Dinamo » După ruşinea cu Samtredia, 1-5, "câinii" au remizat aseară, 0-0, cu Osijek, croaţii lui Vojnovici

Articol de , - Publicat duminica, 26 iunie 2016 00:00

"Altă viaţă!" Afirmaţia îi aparţine lui Ioan Andone, care a putut zâmbi la finalul partidei de aseară cu Osijek, al doilea amical din Slovenia, încheiat cu o remiză albă.

Dinamoviştii n-au fost zmei pe teren, dar nici mieluşei ca-n partida în care i-au aşezat pe cei de la Samtredia (1-5) pe harta fotbalului. "Câinii" au avut momente când au deţinut controlul partidei, însă ocaziile s-au scurs cu seninătate. În partea secundă, roş-albii ar fi putut decide meciul, la una dintre ocaziile lui Târcoveanu sau Kyprou.

"S-a jucat aprig, antrenament foarte bun". Constatarea i-a aparţinut lui Ionel Dănciulescu, directorul sportiv evidenţiind atitudinea tinerilor din echipă. "E bine că astfel de partide dau încredere şi cresc experienţa celor mici", a spus Danciu-gol. Croaţii, la care a evoluat şi Alioşa Vojnovici, primul căpitan străin din istoria lui Dinamo, l-au pus la încercare pe Laurenţiu Brănescu, la prima apariţie în tricoul alb-roşu, portarul împrumutat de la Juventus Torino fiind, momentan, opţiunea numărul 1 pentru goal-keeper.

Dinamo - Osijek 0-0

Dinamo: Brănescu - Corbu, A. Marc, Mevlja, Olteanu - P. Anton, I. Şerban - D. Rotariu, Palici, V. Lazăr - Gnohere. Antrenor: Ioan Andone. Au mai jucat: I. Popescu, M. Popescu, Hanca, Nedelcearu, Dudea, Codreanu, P. Petre, Târcoveanu, Kyprou.

Cadou pentru Palici

Antun a împlinit ieri 28 de ani şi-a evoluat în prima repriză. Palici s-a simţit mai bine după problemele la coapsa stângă de la mijlocul săptămânii, astfel că Ando i-a oferit posibilitatea de a evolua de ziua lui. Antun a vrut să joace în meciul cu bunul său prieten, Alioşa Vojnovici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
travka
travka  •  26 Iunie 2016, 18:18

la dinamo in curand infrangerile la mai putin de 2 goluri diferenta vor fi tratate ca egaluri, iar egalurile chinuite cu victorii uriase, dinamo e club mare mare =)))

bakunin
bakunin  •  26 Iunie 2016, 15:18
Postat de khal_37 pe 26 Iunie 2016, 15:14

Am inteles, au doau fețe, umile si rușinoase.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  26 Iunie 2016, 15:14

Am inteles, au doau fețe, umile si rușinoase.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează