FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - FC ZURICH 0-1

Complexul elveţian » Dinamo, învinsă de echipa care a chinuit-o și pe Steaua. Doi jucători au fost dezastru!

Maxi Oliva alternează meciurile bune cu cele submediocre
Maxi Oliva alternează meciurile bune cu cele submediocre

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 00:00

Dinamo a fost învinsă ieri de divizionara secundă elveţiană, care a chinuit-o și pe Steaua în grupele Europa League.

Andone a încercat ceea ce nu a putut Reghe cu Steaua în Europa. Să îi bată pe cei de la FC Zurich. Roș-albaștrii au remizat cu elvețienii din liga a doua, 1-1 şi 0-0, Zurich dovedindu-se un adversar foarte serios. Serioşi au fost şi ieri elevii lui Uli Forte în amicalul cu Dinamo.

"Câinii" au fost dominaţi autoritar, fără a pune nici cea mai mică problemă adversarilor. E adevărat că Ando a şi experimentat, fără Steliano Filip, menajat după o durere la inghinali, iar Brănescu, Hanca şi Rotariu le-au făcut loc lui Penedo, Târcoveanu şi Mahlangu.

Totuşi, încercarea cu închizătorul Târcoveanu în banda dreapta a părut mai mult decât forţată. Puştiul de 20 de ani nu s-a simţit în largul său, dar nici colegii săi mai experimentaţi nu au rupt gura târgului.

Nervii lui Adam

Elveţienii au avut în primele 15 minute vreo trei ocazii bune de a marca. Apărarea lui Dinamo a fost încurcată de orice incursiune a rivalilor, iar atacul nu a existat. Nemec nu a primit nicio minge utilă de la colegi, însă drept nici nu a "coborât" să ceară.

S-a mulțumit cu izolarea din avanposturi şi cu câteva minute înainte de pauză l-a faultat dur şi l-a împins pe un adversar, atitudine care l-a enervat rău pe Andone. "Fălcosul" l-a schimbat imediat pe slovac cu Daniel Popa, chiar dacă mai erau câteva faze de joc până la pauză.

Penedo şi Maxi, dezastru

Cei mai slabi dinamovişti, de departe, au fost fundaşul stânga Maxi Oliva şi portarul Jaime Penedo. Oliva  i-a luat locul în echipă lui Filip, iar evoluţia sa a fost dezastruoasă. Adrian Winter a făcut tot ce a vrut în flancul lui Oliva, l-a lăsat în urmă de nenumărate ori şi a centrat bine, inclusiv la golul lui Cavucevici (38).

Panamezul se poate bate cu uşurinţă cu Maxi Oliva pentru titlul de cel mai slab dinamovist al meciului. A părut panicat, a scăpat multe baloane din mănuşi și a trimis multe mingi în albastrul cerului, deşi nu era pus sub presiune.

"Am avut şi rezultate bune, acum nu am avut noroc. Important e că suntem bine şi eu mi-am revenit după accidentare, am jucat 45 de minute, sunt bine"
May Mahlangu, mijlocaş Dinamo

"Zurich ne-a pus probleme serioase pentru că a avut o posesie foarte bună. Am fost şi obosiţit, am avut două antrenamente pe zi, dar până la urmă de asta mergem în cantonament"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"L-am schimbat pe Nemec pentru că mi-a spus arbitrul că îl elimină dacă îl mai păstrez pe teren"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Dinamo - FC Zurich (Elveția, I)    0-1

A marcat: Cavucevici (38)

Dinamo: Penedo (46 Brănescu) - Romera (65 Dudea), Nedelcearu, Marici, M. Oliva (Vl. Olteanu 67) - D. Nistor (77 I. Gheorghe), Busuladzici (65 Ceccarelli ) - Târcoveanu (46 Hanca), Palici (71 Palici), Mahlangu (46 Rotariu) - Nemec (43 D. Popa). Antrenor: Ioan Andone

Amicale Dinamo

Dinamo - Tianjin Teda 1-0
Marcator: D. Rotariu
Dinamo - Eintracht Braunschweig 1-0
Marcator: Palici (din penalty)
Dinamo - FC Zurich 0-1

Urmează: 27 ianuarie: Dinamo-Videoton (Ungaria I)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
60old
60old  •  25 Ianuarie 2017, 14:51

7 comentarii:)))) Mult domne', mult, parca la FCSB era mai ieftin

capca1
capca1  •  25 Ianuarie 2017, 13:07
Postat de capca1 pe 25 Ianuarie 2017, 11:41

Nu se poate , râdeați *** că a făcut egal cu o echipă de Liga a II-a !!! Păi, ce-ai făcut, nene, Haita a luat bătaie ?!

de ce cuvântul ”stână” este jignitor ?!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Ianuarie 2017, 13:05

Asta a fost doar un amical in care s-a pus accent pe pregatirea fizica si pe relatiile de joc si ne-am dat seama imediat... daca era un meci oficial in plin sezon (ceea ce ar fi fost de mirare, pentru ca FCDB1948B isi continua pregatirile...), baga si Dinamo toti titularii si rezervele si coregrafii, ba chiar si pe dl. Negoita, ca e om bun... si alfel decurgea meciul... acum au facut experimente cu Tarcoveanu, Oliva, urmeaza experimentele cu Steliano Filip, dupa ce-i trece durerea la inghinali si-si aranjeaza freza, Branescu, Hanca si Rotariu ... ca sa nu mai vorbim de Costache... FCSB a facut Romania de ras cu clasarea pe locul 4 cu o echipa de divizia B in grupa, in timp ce FCD1948B e neinvinsa in cupele europene din 30 august 2012 si a persiflat echipa de divizia B, lasand-o sa castige...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează