FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - TRENCIN 0-1

Corespondență din Belek » Iar chin cu Trencin » Steaua nu a putut învinge nici cu un om în plus pe teren, scor 0-1

Articol de , - Publicat duminica, 07 februarie 2016 00:00

Marica, Hamroun, Popa şi Stanciu au făcut ieri concurs: "Cine ratează mai mult?"

"Pas mai repede, ţinem prea mult mingea!", a strigat de cîteva ori Reghecampf pe durata amicalului de ieri după-amiază, 0-1 cu Trencin. Cînd n-au ţinut de balon şi au tras, steliştii n-au găsit ţinta deloc.

Nici faptul că au jucat cu un om în plus 28 de minute, Ibrahima văzînd direct cartonaşul roşu, n-a ajutat. Trencin, micuţa formaţie ce era să elimine Steaua în vară din cupele europene, s-a răzbunat ieri.

În ultima partidă de verificare a iernii, roş-albaştrii s-au întrecut în ratări. Le-au bifat pe toate. Ofensivul 4-1-4-1, care va fi modulul bucureștenilor în startul campionatului, a adus de multe ori mingea pentru finalizare. Marica, Hamroun, Popa şi Stanciu au făcut însă concurs: "Cine ratează mai mult?".

Show-ul ratangiilor

  • Marica - În minutul 2, a fost blocat de portarul advers, apoi, în minutul 29, din unghi, a trimis mingea în bară. Pe finalul primei părţi, s-a încurcat cu Chipciu, care să tragă, şi n-a mai făcut-o nici unul, din 6 metri. A reuşit să nu înscrie nici singur cu portarul, în minutul 68, din 12-13 metri, a tras în el! Cifre: 15 pase bune, 3 driblinguri reuşite, 5 şuturi spre/pe poartă, 2 baloane
    recuperate.
  • Hamroun - După ce le-a servit slovacilor a doua mare ocazie din meci, după golul în care au căzut şi flancul stîng al Stelei, şi zona centrală a apărării, "Juju" a fost foarte activ în atac. A fost blocat de portar, dar în minutul 61 chiar a tras în bălării, din superpoziţie centrală, mult peste transversală. Cifre: 23 pase bune, 2 driblinguri reuşite, 5 şuturi spre/pe poartă, 2 baloane recuperate.
  • Stanciu - El le-a făcut, el le-a ratat. O dată a tras peste, altă dată l-a păcălit doar pe jumătate pe Semrinec, care a prins, în cele din urmă, şutul înşelător. Cifre: 39 pase bune, 5 driblinguri reuşite, 6 şuturi spre/pe poartă, 7 baloane recuperate,
  • Popa - Vrea mult, reuşeşte puţin. E cel mai rapid, degeaba! Un şut respins de un apărător, plus alte trei incursiuni ce au părut periculoase, dar fără efect.

Amiciţie între jucători

În pauza meciului Stelei, lotul echipei naţionale a sosit pe teren, iar "militarii", după şedinţa tehnică alături de Reghe, s-au salutat cu colegii de la prima reprezentativă. Cel mai în vervă a fost Gabi Tamaş. N-a mai intrat în partea secundă, a avut timp să schimbe cîteva vorbe cu elevii lui Iordănescu.

La rîndul lor, "tricolorii" au tras cu ochiul la amicalul Stelei, după Alibec şi Ivan sosind în dreptul terenului şi ceilalţi coechipieri ai lor. Aseară, la ora 20:30, după amicalul "naţionalei", cele două delegaţii, a Stelei şi a "naţionalei", aveau prevăzut zborul cu acelaşi charter, spre Bucureşti.

Fără vestiar

Reghecampf a fost nevoit să ţină şedinţa tehnică la pauză în recepţia bazei sportive de la Maxx Royal, întrucît vestiarul în care ar fi trebuit să stea roş-albaştrii tocmai fusese ocupat de jucătorii "naţionalei"! Steliştii au ştiut de la bun început de situaţie, au fost nevoiţi să accepte varianta.

Reghe a tras uşile glisante pentru a avea mai multă intimitate cu propriii jucători, însă a evitat să-i certe, cu toate că faţa lui inspira un om foarte nervos. Campionii s-au schimbat la propriul hotel, după meci.

Gebhart, din talent

Timo Gebhart mai are de recuperat în ceea ce priveşte pregătirea fizică, însă, treptat, îşi intră în ritm. Şi ieri s-a făcut util pe teren, în privinţa paselor mai ales, fiindcă încă nu are suflu să ducă el faza la finalizare. A oferit două pase ce puteau să se încheie cu gol. Cifre: 45 de minute jucate, 17 pase bune, 6 driblinguri reuşite, două şuturi spre poartă, un balon recuperat şi 4 faulturi suferite.

Tamaş, 11 baloane recuperate

Gabriel Tamaş a jucat din nou pentru Steaua, ieri, în prima repriză. A evoluat în nota lui, simplu, fără să se complice, încercînd cîteva angajări marcă personală. Fotbalistul va fi pe teren şi-n prima etapă, cu Chiajna, dacă nu apar alte probleme.

Internaţionalul de 32 de ani a strîns 11 baloane recuperate într-o repriză şi 3 dueluri aeriene cîştigate. Chiar dacă se cunoaşte cu Varela, din primul său mandat, Tamaş încă mai are pînă să vorbească aceeaşi limbă cu africanul.

Refăcut total

Alex Chipciu a jucat şi ieri din primul minut, ceea ce s-ar putea întîmpla şi în campionat, mai ales că nu resimte nici o problemă medicală după entorsa la genunchi ce l-a făcut să piardă finalul sezonului de toamnă.

Ieri, cu slovacii, brăileanul a avut cîteva incursiuni, însă cînd să ajungă la finalizare, s-a încurcat cu colegii din ofensivă. Cifrele lui Chipciu în 45 de minute: 12 pase bune, 0 driblinguri, 1 şut pe poartă, 6 baloane recuperate.

Ce-a zis Paul Papp după meci:

  • "Sîntem dezamăgiţi, bine măcar am ieşit sănătoşi de pe teren. Am ratat imens, sper să ne revanşăm în campionat"
  • "Mă simt bine, pregătit, abia aştept campionatul. Tamaş şi Gebhart ne vor ajuta foarte mult"
  • "Trebuie să respectăm Astra, care e pe locul 1, dar cred că Steaua e favorită la titlu. Va trebui să facem şi clasamentul să arate astfel"

Steaua - Trencin (Slovacia, I)    0-1

A marcat: Maierhofer (44)

Steaua: Fl. Niţă - Papp, Tamaş (Momcilovici 46), Varela (Rîpă 55), Toşca - Pintilii (Muniru 46) - Ad. Popa, Chipciu (Gebhart 46), N. Stanciu, Hamroun (Bawab 77) - Marica. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Amicalele iernii

Adversar Scor Marcatori pentru Steaua
Young Boys 2-2 Hamroun (2)
Ujpest 2-0 N. Stanciu, Ad. Popa
Sturm Graz 1-0 Marica
Ludogoreţ 0-3 -
Djurgardens 2-2 Varela, Hamroun
Trencin 0-1 -

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  07 Februarie 2016, 16:05
Postat de romeverest pe 07 Februarie 2016, 16:00

A facut bine Reghecampf ca nu i-a lasat pe jucatori la nationala !! Altfel isi bateau joc de noi Ludogorets si impletecitii astia din Slovacia !!

.))))))))))

romeverest
romeverest  •  07 Februarie 2016, 16:00

A facut bine Reghecampf ca nu i-a lasat pe jucatori la nationala !! Altfel isi bateau joc de noi Ludogorets si impletecitii astia din Slovacia !!

dtdr
dtdr  •  07 Februarie 2016, 15:35

" Cantonamentul a fost unul reusit " ! Acasa n-o sa aibe astfel de probleme, ca-i liber jiji , care alaturi frf si lpf isi fac treaba ! Este deja o mostenire de 69 de ani, perioada in care pcr si frf au facut palmares acestei clone comuniste, iar neocomunismul bunicutei iliescu de azi, au dus stafeta mai departe, alaturi de frf si mai nou infiintata lpf ! AZI NU MAI MIRA PE NIMENI NIMIC, iar stadioanele-s " pline , numai de cei care nu inteleg ce se intampla !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close