FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - SAMTREDIA 1-5

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA »Voi ce meci ați văzut? Reacții incredibile ale dinamoviștilor după umilința cu Samtredia: "Ne pregătim să facem istorie"

Articol de - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 21:12

Dinamo a fost umilită în primul meci din cantonamentul din Slovenia de vicecampioana Georgiei, Samtredia, scor 1-5, însă Dorin Rotariu spune că echipa sa e pregătită să facă istorie în acest sezon.

"Noi am fost la primul meci, suntem la început cu pregătirea. Georgienii sunt la finalul cantonamentelor. Important e că ne pregătim bine și trebuie să ne antrenăm pentru meciurile cu miză care vor veni. Domnul Andone ne-a spus ce greșeli colective au fost.

Am vorbit și la pauză, dar cred că ne-a surprins începutul meciului. Venim după niște antrenamente grele, e normal să nu avem prospețime. Eu simt echipa cu o poftă mare de performanță, vrem să facem istorie cum nu s-a reușit în ultimii ani!", a declarat Dorin Rotariu la finalul meciului.

Ioan Andone a oferit și el o reacție incredibilă

"Trebuie să remediem greșelile din apărare, au fost mari, dar asta e, avem niște copii acolo. Mai așteptăm să facem niște transferuri. Pe faza de atac arătăm binișor, nu bine, dar binișor.

Dacă scoatem din ecuație greșelile și golurile luate, atitudinea a fost bună. Am luat golurile prea ușor. Trebuie să avem mai mult calm în față pentru a nu ne mai precipita în fața golului. Ne vom reveni, dar mai e mult de muncă", a declarat Andone la finalul meciului.

Vezi aici desfășurarea meciului dintre Dinamo și Samtredia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (102)
chris_bu67
chris_bu67  •  23 Iunie 2016, 14:43

Așteptați transferurile,într-o bună zi vor veni,poate odată cu sfârșitul acestei lumi.Campionatul bate la ușă,vine grindina și acoperișul casei e plin de găuri,iar stăpânul casei e patron de firmă de construcții,nu știm ce construcții!Turcii ar spune în limba lor,HALAL !Avem cea mai tare coregrafie,dar și galerie,hey,hey!

1562728990660817
Gorki Jivago  •  23 Iunie 2016, 08:28

NU ESTE NICI O SURPRIZA!!!Lui ANDONE DACA NU_I ARANJEZI MECIURILE NU CASTIGA NICI IN AMICALE!!!DE CE CREDEDETI CA A FOST DAT AFARA DE LA TOATE ECHIPELE DIN STRAINATATE?ACOLO NU PREA S_AU PUTUT FACE BLATURI SI>>>>NICI PUNCTE!!!URMAREA >>>ANDONE >>>DEMIS!!!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Iunie 2016, 08:10

Declaratia completa: ”Vrem să facem istorie cum nu s-a reușit în ultimii ani! Suntem generatia care va aduce prima retrogradare! Iar, cu dl. Negoita in frunte, ne vom stradui sa intram in faliment. Spre desfiintare, inainte!”

Vezi toate comentariile (102)
Comentează