FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

Cosmin Matei este apt sută la sută şi va juca împotriva lui Barnsley

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 16:05

Dinamoviştii se pot baza deja pe Cosmin Matei. Mijlocaşul de 21 de ani a ieşit accidentat pe finalul partidei cu Heart, scor 5-1, în urmă cu două zile, după o lovitură primită de la un adversar, jucătorul alegîndu-se cu o contuzie pe tibia dreaptă.

Ieri, la Oulton, noul playmaker al formaţiei roş-albe s-a antrenat uşor, însă azi este apt de joc şi va evolua împotriva lui Barnsley, în ultimul amical din Albion.

Mulţescu a spus despre el că va fi noul playmaker al formaţiei, mai ales că Munteanu este încă în refacere, iar Curtean dă un mai bun randament pe banda stîngă.

Jucătorul a declarat că este disponibil spre a juca fie playmaker, fie vîrf retras: "Eu evoluez oriunde îmi spune antrenorul".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 August 2013, 23:29

un meci slab dtpdv .

zidane92
zidane92  •  11 Iulie 2013, 20:36

nu am zis eu ca 2-2 e bine sa se termine ? pai aveau tupeu aia sa ne bata pe noi ? :))

soprer.f.c.d
soprer.f.c.d  •  11 Iulie 2013, 19:08

dupa amicalele din Anglia se poate forma deja o idee despre joc si despre cum ar trebui sa arate echipa. e nasol ca facem achizitii pe ultima suta de metri, dar sa speram ca se vor integra. pe prostsport scrie ca englezii au profitat de slabiciuniile echipei noastre. alea fiind titularizarea lui Grigore si lipsa unui fundas stanga. in cele din urma, am reusit sa egalam. nu cred ca mai are rost sa fac legatura dintre Barnsley si cele cu care am jucat noi sau celelalte echipe in amicale.e si peste unele echipa din Liga I.vreau sa aud parerile lui Multescu.noi nu putem spune nimic deocamdata,pt ca n-am vazut meciul....

Vezi toate comentariile (77)
Comentează