FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - CELTIC 1-2

Cum au jucat steliştii cu Celtic » Chiricheş, dependent de Szukala, Nikolici în formă

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 09:54

Steaua a debutat în 2013 cu o înfrîngere. Primul amical al iernii a adus şi prima înfrîngere pentru elevii lui Laurenţiu Reghecampf, aceştia fiind învinşi într-un amical disputat în Marbella de Celtic, scor 1-2, echipă calificată în primăvara Champions League. Gazeta Sporturilor a analizat evoluţiile steliştilor din prima partidă de pregătire:


Răzvan Stanca
A avut o evoluţie modestă, fără a reuşi vreo intervenţie miraculoasă. Pe lîngă cele două goluri încasate, a mai greşit într-o fază, cînd a respins în faţă un şut al lui Samaras.

Andrei Prepeliţă
N-a dat randament pe acest post nou pentru el. Ambele goluri ale scoţienilor au plecat din centrări venite de lîngă el. Reghe a sesizat că nu se descurcă în banda dreaptă a defensivei şi l-a înlocuit cu Pîrvulescu în minutul 60.

Lukas Szukala
S-a descurcat bine, în special în duelurile aeriene, însă în două rînduri a încercat să iasă cu mingea la picior din defensivă şi a pierdut-o.

Vlad Chiricheş
Cu Szukala lîngă el a avut o evoluţie bună, însă în partea a doua, cînd l-a avut coleg pe Gardoş, nu a mai dat siguranţă defensivei. A avut şi el o vină la primul gol al scoţienilor.

Iasmin Latovlevici
A preferat să nu se complice, însă nu prea a reuşit să-şi ajute colegii din ofensivă, urcînd rar în atac. În apărare, l-a scăpat din marcaj pe Bangura la golul de 2-1.

Alex Bourceanu
Căpitanul roş-albaştrilor a fost printre cei mai buni de pe teren, reuşind să recupereze multe baloane. De asemenea, a declanşat şi cele mai multe contraatacuri ale Stelei.

Mihai Pintilii
A avut ceva probleme cu puternicii mijlocaşi scoţieni, însă nu a gafat.

Adi Popa
Cel mai bun jucător al Stelei atît timp cît s-a aflat pe teren. I-a oferit assist-ul lui Nikolici şi a trimis un şut în transversală.

Raul Rusescu
S-a zbătut mult, dar cu excepţia a doua şuturi de la distanţă n-a reuşit mare lucru. În schimb, i-a oferit lui Rocha o pasă de gol, dar brazilianul a irosit-o.

Alex Chipciu
N-a strălucit, dar a alergat mult în cele 45 de minute în care a fost folosit.

Stefan Nikolici
A fost foarte activ şi s-a simţit extrem de bine între puternicii fundaşi scoţieni, căutînd mai mereu contactul cu ei, iar cele mai multe dueluri le-a cîştigat. A deschis scorul cu un şut puternic de la 16 metri.

Florin Gardoş
Nu a făcut o partidă bună, greşind şi el la golul egalizator al lui Samaras. A arătat ceva dificultăţi cînd scoţienii au pus mingea jos, însă s-a descurcat bine în duelurile aeriene.

Cristi Tănase
A arătat o mare poftă de joc, reuşind cîteva driblinguri frumoase, dar n-a izbutit să ajungă la finalizare şi a greşit de cîteva ori ultima pasă.

Adi Rocha
Mult mai slab decît Nikolici, nu a reuşit să se impună în faţa stoperilor scoţieni. A şi ratat o ocazie importantă, singur cu portarul.

Paul Pîrvulescu
S-a descurcat mai bine în banda dreaptă a defensivei decît Prepeliţă, dar au fost şi faze în care a pierdut timp pentru a-şi potrivi mingea pe stîngul. Oricum, pare o soluţie de luat în calcul.

Mihai Costea
Nu i-a ieşit nimic, a ratat în cîteva rînduri preluarea, n-a trimis nici un şut spre poartă.

Lucian Filip
S-a descurcat bine lîngă Bourceanu, deşi uneori s-a complicat degeaba.

Doru Bratu
A arătat o mare poftă de joc, revenind pe teren după o absenţă de 8 luni de zile. Se vede că nu are meciuri în picioare şi încă nu se înţelege pe teren cu colegii din defensivă.

Iulian Roşu
A avut puţine mingi şi nu s-a remarcat cu nimic.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
alpin
alpin  •  16 Ianuarie 2013, 13:26

Chiriches era laudat cand era Geraldo langa el si-i repara nenumaratele gafe! Fara Geraldo, ceangaul a fost pielea...ograzii!! Acum, Szukala a preluat rolul lui Geraldo.

jalemare
jalemare  •  16 Ianuarie 2013, 11:38

oricine joaca langa szukala o face mai bine! de ce?! foarte simplu, polonezul are valoare.

sek.91
sek.91  •  16 Ianuarie 2013, 11:26
Postat de vaalah pe 16 Ianuarie 2013, 10:42

Poate au înțeles din meciul asta si cei mai mari specialiști din România , Mimi și Jiji ca nu se poate juca la nivelul UEFA cu improvizații pe postul de fundaș dreapta .

poate

Vezi toate comentariile (8)
Comentează