FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA - DINAMO MOSCOVA 1-2

Cum au jucat steliştii » Tatu s-a remarcat după 3 minute, lui Rîpă nu-i iese nimic

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 21:49

Steaua rămîne fără victorie în Antalya după trei partide, şi are un singur succes în 2013, 2-0 cu Dinamo Kiev. Ieri, Dinamo Moscova a învins echipa lui Laurenţiu Reghecampf cu 2-1, Leandro Tatu marcînd singurul gol al "roş-albaştrilor".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Cum au jucat steliştii:

Steaua rămîne fără victorie în Antalya după trei partide, şi are un singur succes în 2013, 2-0 cu Dinamo Kiev. Ieri, Dinamo Moscova a învins echipa lui Laurenţiu Reghecampf cu 2-1, Leandro Tatu marcînd singurul gol al "roş-albaştrilor".

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Cum au jucat steliştii:

Tătăruşanu 5
A ieşit greşit pe cîteva centrări. A fost cel mai prost meci al lui dintre cele trei în care a fost folosit în iarna asta.

Rîpă 5
Din nou nesigur în apărare, a căutat să atace mai mult ca în jocurile trecute, dar nu i-a ieşit nimic, a fost mereu blocat uşor de adversari.

Gardoş 5
N-a gafat, dar nici n-a avut intervenţii importante. A speriat banca Stelei cînd s-a prăbuşit în careul ruşilor, în repriza a doua, după ce primise o lovitură la mînă, însă a continuat jocul.

Chiricheş 5
A avut probleme cu Kuranyi, pe care ruşii l-au jucat mai ales cu mingi înalte. Din nou a riscat cu ieşiri din apărare şi a greşit.

Latovlevici 5
Din nou bun în atac şi compatibil cu Tănase pe banda stîngă, Iasmin s-a plasat greşit la faza din care Dinamo a egalat la unu.

Pintilii 7
A vrut să-i sperie pe ruşi cu atacuri tari. A faultat în apărare, dar a compensat în atac cu pasa de la golul lui Tatu.

Prepeliţă 5
Nu a greşit, însă a jucat la alibi, mai lipsit de consistenţă decît joacă de obicei Bourceanu, titularul pe care l-a înlocuit.

Chipciu 5
E deja îngrijorătoare pentru stelişti forma lui slabă. Apare în joc mult mai rar decît obişnuia în meciurile din campionat.

Rusescu 6
A alergat enorm, mai ales în repriza a doua, în care a jucat ca mijlocaş central, foarte retras.

Tănase 6
E cel mai constant şi mai bun jucător de atac al Stelei. Forma lui bună nu înseamnă însă mare lucru, fiindcă e suspendat pentru turul de la Amsterdam.

Tatu 7
A marcat după o acţiune excelentă şi a părut în formă în debut. A obosit repede şi n-a mai avut realizări.

Pîrvulescu 6
Faţă de Latovlevici, el a fost mai puţin solicitat de atacuri ale ruşilor. A jucat mediocru, fără să se evidenţieze cu nimic.

Nikolici 5
N-a creat nici o ocazie, nu a făcut nimic important, deşi a jucat în partea a doua a meciului, în care Steaua a încercat să preseze mai mult.

Filip 5
Nu a greşit, nici n-a obţinut nimic important cît a jucat. A fost folosit în centrul liniei de mijloc alături de Rusescu, ceea ce l-a obligat să se descurce singur cînd ruşii au atacat.

Popa 5
A alergat ca de obicei, adică mult şi cu viteză bună, dar execuţiile i-au fost slabe spre dezastruoase.

Rocha 5
S-a implicat mai puţin decît Nikolici, alături de care a făcut cuplu. A părut că se menajează.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
wallachian
wallachian  •  04 Februarie 2013, 11:18

articol aiurea... greselile sunt atat de evidente incat zici ca articolul e la comanda si ca GSPul are interese in a destabiliza Steaua ceea ce nu ar fi un soc... Rapa a jucat BINE spre FOARTE BINE, a fost sigur pe el, exact invers de ce spune "domnul" ziarist... tatu nu s-a evidentiat decat la gol tanase, lato si tata au jucat bine si ei... chiriches slab cum ne-a obisnuit

romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  04 Februarie 2013, 10:38

Baiatu' asta care a facut analiza nu are nici o treaba cu acest sport !!! Mai bine ai zice ca Steaua joaca bine la noi in campionat pentru ca sunt adversarii modesti si va castiga fara probleme campionatul,dar la nivel international nu avem nici un viitor pentru ca acolo se joaca alt fotbal.La Steaua exista doar un vinovat !! Becali ! A adunat peste 70 mil.euro in ultimii 7-8 ani din participarile in cupele europene si nu investeste decat in imobiliare sau in familia lui.La Steaua aduce doar liberi de contract sau jucatori fara valoare veniti de la echipe care se bat doar la retrogradare si EL vrea sa rupa europa in doua.Reghe nu are ce face cand lotul este facut de rudele lui Becali !

superstar20
superstar20  •  04 Februarie 2013, 10:29
Postat de medium pe 04 Februarie 2013, 08:55

acuma ii pare rau, ca la cateaua care a fatat 7 pui !!! o sa mai primesca 7 mil pe el, cand o face plopul mere.

Nu-i nicio problema, Chiriches are calitati de Steaua, peste ce e in Liga 1. Deci poate ajuta Steaua. Eu ma bucur ca nu pleaca niciun jucator. Fotbalul nu sta in vanzarea de jucatori. Asa s-a intamplat si cu Radoi, Goian, Dica. Au avut oferte destul de importante, Becali a cerut mai mult, jucatorii au ramas si au facut performanta la Steaua. Si ei la randul lor au lasat ceva in urma lor, fata de ce au realizat cand au plecat de la Steaua, unde doar au castigat mai multi bani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close