FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, AZI, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Dilema lui Bonetti înaintea amicalului cu Barcelona: "Cine să-l ţină pe Messi?!"

Dario Bonetti a făcut doar trei antrenamente înaintea amicalului cu Barcelona
Dario Bonetti a făcut doar trei antrenamente înaintea amicalului cu Barcelona

Articol de , - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 22:08

Bonetti a pregătit amicalul cu Barca precum pe un meci oficial şi vrea să vadă care-i personalitatea lui Dinamo într-o întîlnire "extraterestră". Nu va face marcaj special la superstarurile catalanilor.

"Cîinii" tratează partida de pregătire cu Barcelona ca pe una oficială. Dar nu una specială! Dario Bonetti a programat doar 3 antrenamente după întîlnirea de campionat de la Braşov, 2-2.

"Ne-am pregătit serios, însă nu se pune problema să nu dormim noaptea din cauza acestui meci. Nici Messi, nici Xavi, nici Iniesta nu vor avea parte de un marcaj special. Pînă la urmă, cine să-l ţină pe Leo?! O să jucăm în zonă, o să încercăm să ne păstrăm concentrarea, nu vrem să ne facem de rîs", au dezvăluit ieri jucătorii.

În privinţa acestei dimineţi, nu se ştie dacă Bonetti va mai efectua un antrenament sau îi va duce pe elevii săi la mall, să se relaxeze.

Peninsularul este ferm convins că elevii săi vor face un meci mare: "Un duel de acest calibru se abordează cu concentrare şi linişte. Dacă eşti nervos, îţi pierzi luciditatea. Oricum, întîlnirea cu Barcelona ne va fi utilă pentru a creşte în perspectiva play-off-ului Europa League. O să fac multe schimbări în echipă, vreau să folosesc cît mai mulţi jucători. Toţi băieţii sînt pregătiţi, am văzut mult entuziasm la ei, sînt fericiţi că vor avea o experienţă importantă pentru orice fotbalist. Vom vedea şi ce personalitate avem, cine sîntem!".

"Eu sînt un fan al marilor jucători. N-ai cum să alegi un număr 1 de la Barca, toţi sînt numărul 1 la acea echipă. Iar Messi e cel mai bun din lume. România are parte de un eveniment extrem de frumos fotbalistic" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

"Nu ştiu cum va fi terenul, sper ca un astfel de meci, pe un stadion atât de frumos, să fie bun sută la sută pentru ca jucătorii să poată oferi spectacol" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
snoopmind
snoopmind  •  11 August 2012, 13:52

scorul nu cred ca va fi mare pentru ca nu e cazu sa puna osu catalanii

neuercainerosu
neuercainerosu  •  11 August 2012, 13:50

Nimeni,oricum o sa ii faca praf...

ktorvi
ktorvi  •  11 August 2012, 12:30

Pai daca l-ati dat pe Moti... nu mai are cine sa-l tina pe Messi. O sa fie un meci foarte amuzant, cu posesia lui Dinamo de maxim 10%. Sau au trecut in contract si posesia?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează