FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, SÎMBĂTĂ, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii sînt relaxaţi înaintea superamicalului cu Barcelona: "Poate apărem la CNN!"

Lionel Messi este aşteptat de dinamovişti pe Naţional Arena
Lionel Messi este aşteptat de dinamovişti pe Naţional Arena

Articol de - Publicat vineri, 10 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 august 2012 20:40

Dinamoviştii n-au nici un trac în ceea ce priveşte confruntarea cu Barcelona şi se amuză că ar putea deveni "vedete" de talie mondială dacă îl vor accidenta pe Messi.

În cantonamentul lui Dinamo e veselie şi voie bună. Messi nu creează insomnii în rîndul elevilor lui Dario Bonetti, ba chiar jucătorii fac glume şi prinsori prin vestiar. S-a ajuns la pariuri între jucători cu cotă foarte mare pentru cei care vor reuşi să scuture plasa Barcelonei. Cota la greşeli în defensivă şi la goluri multe luate e extrem de mică. Iar miza se măsoară în sticle de Coca-Cola.

Roş-albii nu se înghesuie să-şi asume responsabilitatea anihilării lui Lionel Messi, superstarul catalanilor, dar au găsit o metodă, la nivel de amuzament, prin care să iasă în evidenţă. "Facem glume între noi că acela care va nimeri pe partea lui Messi o să fie făcut titirez. Chiar rîdeam că dacă, Doamne fereşte!, l-o accidenta careva, ştirea cu acel jucător va face înconjurul lumii, aşa poate deveni celebru pe CNN şi BBC", se amuză roş-albii.

"La mocăciuni, înainte!"
Organizatorii au dezvăluit ieri episoade amuzante din ultimele săptămîni: "Am primit cel puţin 500 de cereri, de cîte două bilete, din partea diverşilor politicieni, persoane avute, din showbizz sau din lumea afacerilor. Aproape nici unul nu voia să plătească tichetul! «Gratis» şi «la zona VIP», astfel sunau solicitările. Iar o persoană foarte bogată a întrebat direct: «Dar acolo, la lojă, ce mîncare ni se dă?!». Şi nici nu intrase în posesia vreunui bilet. Toţi au fost direcţionaţi către site sau casele de bilete, să-şi cumpere, contracost, accesul la meci".

"Trebuie să facem faţă cu brio la acest meci cu Barcelona pentru că o ţară întreagă va fi cu ochii pe noi. E o onoare pentru noi să jucăm cu fotbalişti de talie mondială" (Marius Alexe, atacant Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Boubacar, Villa, Dani Alves, toţi absenţi
Cele două echipe au şi probleme de lot. Dinamo nu va putea conta pe Boubacar, închizătorul care n-a evoluat nici la Braşov, din cauza unei contracturi, senegalezul fiind considerat om de bază în lotul lui Bonetti. Totodată, Bălgrădean este incert din cauză unor dureri la piciorul stîng, ce nu-i permit să plonjeze. Iar Strătilă încă n-a intrat în programul normal după operaţie.

Catalanii n-au două piese grele, doar excursionişti la Bucureşti: David Villa, golgeterul all-time al "naţionalei" Spaniei, este în recuperare după fractura de tibie, iar Dani Alves s-a accidentat miercuri, cu Man United (2-0), la călcîi.

Dinamo face bani din merchandising
Roş-albii nu au nici o bursă pentru amicalul cu Barca, însă conturile clubului pot fi umplute cu ceva bani. "Cîinilor" li s-a permis, din partea organizatorilor, să pună la vînzare diverse produse de merchandising - de genul, fulare, şepci, fanioane etc -, dar să folosească doar sigla clubului catalan, nu şi chipurile starurilor blaugrana.

Au mai rămas 3.000 de tichete
Pînă ieri, la ora 16:00, s-au putut achiziţiona online bilete la meci de pe site-ul www.biletenationalarena.ro, dar, azi şi mîine, tichete se vor cumpăra de la Naţional Arena. Mai exact, la intrările pe bulevardul Basarabia, bulevardul Pierre de Coubertine şi strada Maior Coravu. Azi e program între orele 8:30 - 24:00, mîine între orele 8:30 - 20:00. (Andrei Crăiţoiu)

Inbox
- Meciul va fi transmis live de către DigiSport, iar comentariul va fi asigurat de către Andrei Niculescu şi Gică Craioveanu, fost internaţional român şi atacant ce-a evoluat 11 ani în La Liga. Şi Realitatea va oferi partida în direct, iar comentatori sînt Emanuel Terzian şi Ioan Viorel.
- Preşedintele interimar al ţării, Crin Antonescu, suporter al catalanilor, a invitat delegaţia Barcelonei la Palatul Cotroceni, dar catalanii au declinat propunerea.
- Propus pentru a da lovitura de începere, Alin Moldoveanu nu ajunge mîine la Bucureşti. Tiristul medaliat cu aur la Londra, sportiv la CS Dinamo, revine de-abia luni în ţară.
- Mulţi politicieni străini vor asista la evenimentul de pe Naţional Arena, în frunte cu ambasadorii Spaniei şi Argentinei, care sînt fani Barcelona.
- Catalanii sînt în eroare: au publicat pe site-ul oficial o ştire în care precizează că vor juca meciul cu "cîinii" pe stadionul Dinamo, nu pe Naţional Arena.
- Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, n-a primit invitaţie oficială pentru meciul de mîine seară. Organizatorii au răspuns pentru faptul că şeful Ligii a vorbit zeflemitor în mai multe rînduri despre partida dintre "cîini" şi spanioli.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
razna0901
razna0901  •  10 August 2012, 10:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Comentariul tău... : :)):)):)):))

florinch
florinch  •  10 August 2012, 10:08

Pai bine mai fratilor,ce organizatori sunt astia?Nu dau ei invitatii (de cate 2 locuri) la "zona VIP" politicienilor ramani si lui Mitica de la Brutarie?Asta este o comportare egala cu tradarea fata de tara.Organizatorii nu se gandesc si ei ca noi suntem o tara saraca,iar politicienii nostrii,saracutii de ei, nu-si permit sa dea atatia bani pe bilet? Astia (politicienii) sunt invatati numai la pomeni,nu ar baga ei mana in buzunar sa-si cumpere vreun bilet,Doamne-fereste.Felicitari Gazetei Sporturilor care i-a indrumat corect catre site sau catre casele de bilete.Nici nu mai spun cat mi-e de scarba de acesti politicieni care se bat pentru ciolan.RUSINE lor,politicienilor romani.

terminatorul2
terminatorul2  •  10 August 2012, 07:22
Postat de imperator pe 10 August 2012, 01:10

Acum înteleg de ce s-a făcut acel pact cu golurile, să nu se facă de rusine pe tot globul, probabil le era frică să nu intre în Guinnes Book ! :)

Nu există nici o clauză de 5 goluri !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează