FOTBAL  »  AMICALE  »  PETROLUL

Filipe Teixeira le dă emoţii ploieştenilor, după 0-0 cu Guangzhou: ”Mă simt bine la Petrolul, dar trebuie să mă gîndesc şi la viitor”

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 20:23

Petrolul a remizat în această seară, 0-0, cu Guangzhou R&F, echipa fostului ei antrenor, Cosmin Contra, într-un amical viu disputat.
Fiecare dintre cele două formaţii a deţinut controlul unei reprize, aşa cum au reliefat la final cei doi antrenori. Ploieştenii au avut ocazii de a marca în prima, chinezii lui "Guriţă" în a doua.

"S-a plătit un salariu"
La final, Teixeira a apreciat meciul şi a vorbit din nou despre viitorul său: ”A fost o partidă frumoasă, de pregătire, ritmul a fost ok. Asta e viaţa, Contra ne-a fost adversar. Poate şi eu, dacă eram în locul lui, aş merge în China. La Petrolul s-a plătit un salariu, aşteptăm acum şi restul.

Ce să vă zic despre plecare? Toţi jucătorii, dacă vor avea vreo ofertă, se va lua în considerare şi se va negocia, orice e posibil. Eu? Mă simt bine la Ploieşti. Dar trebuie să mă gîndesc şi la viitorul meu”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  27 Ianuarie 2015, 14:59
Postat de agb87 pe 26 Ianuarie 2015, 21:36

3 articole despre Petrolul intr-o singura zi. Potoliti-va dracului!

le miroase a hoit, si au inceput de Petrolul, ca le da fiori Teixeira, ca le mai da de Lucas o lovitura, ca ii dezintegreaza Albin, ca ii desfiinteaza Alcenat. mai duceti-va dreq cu titlurile voastre de Petrolul. imi doresc ca Petrolul sa aiba interzis pe prosport si gsp. scrieti dreq de aia care va platesc

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  27 Ianuarie 2015, 00:42

hahaha, ca parca la alte echipe jucatorii nu vor mai bine .. sa uitam ca echipa lui guritza le'a dat trei la potaile rosii. repriza a doua a fost cea in care s'au facut schimbari continuu. filipe a zic ca vrea mai bine, nu la zeru' de la stana.

agb87
agb87  •  26 Ianuarie 2015, 21:36

3 articole despre Petrolul intr-o singura zi. Potoliti-va dracului!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează