FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Florin senzaţional, Mihai catastrofal » Cum au evoluat fraţii Costea în amicalul cu Basel

Execuția cu care Florin a înscris ieri, după mult timp, din nou pentru Steaua
Execuția cu care Florin a înscris ieri, după mult timp, din nou pentru Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 24 iunie 2012 11:25

Cel mai mare dintre fraţii Costea a fost unul dintre cei mai buni stelişti ai amicalului cu Basel, în timp ce juniorul a dezamăgit iar.

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Cel mai mare dintre fraţii Costea a fost unul dintre cei mai buni stelişti ai amicalului cu Basel, în timp ce juniorul a dezamăgit iar.

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Reghecampf l-a titularizat pe Florin Costea cu Basel şi are motive să fie fericit. Folosit extremă stîngă, cel mai mare dintre fraţii Costea a făcut o partidă aproape perfectă. A alergat enorm şi a fost omniprezent în faza de atac. Deşi a fost plecat în proporţie de 99% de la Steaua, gonit fiind de patronul Gigi Becali, Florin a arătat că nu a uitat să joace fotbal.

În prima parte a ratat o ocazie imensă, la o fază în care a driblat tot ce i-a ieşit în cale. Folosit al doilea vîrf în repriza secundă, atacantul de 27 de ani a reuşit să şi marcheze, încununîndu-şi astfel o evoluţie cu foarte multe părţi bune.

Spre deosebire de Florin, "Nilă" continuă seria evoluţiilor dezamăgitoare. Şi contra lui Basel, el a făcut un meci slab, la fel cum se întîmplase şi cu trei zile în urmă, împotriva lui Kutaisi. Reghe l-a folosit în banda stîngă pe Mihai, dar acesta nu a apărut nici la finalizare şi nici nu l-a ajutat aproape deloc în defensivă pe Valeriu Lupu. A cîştigat doar două dueluri cu adversarul său direct şi a bătut slab o lovitură liberă, din care Basel a ieşit pe contraatac, doar faultul lui Lupu oprind o fază extrem de periculoasă.

"Florin are o atitudine extraordinară la antrenamente, îl putem considera transferul acestei veri la Steaua" ( Mihai Stoica, manager Steaua)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

I-a vizitat Machado

La partida de ieri, steliştii au avut parte de o vizită-surpriză. Atacantul brazilian Machado a venit special de la Zurich pentru a se întîlni cu coechipierii săi. Machado este în recuperare după ce a suferit o operaţie la genunchi şi a străbătut 350 de kilometri alături de soţie pentru a le ura baftă în noul sezon coechipierilor săi.

"Steaua seamănă cu Oţelul!"
Atacantul lui Basel, Alexander Frei, nu a fost foarte impresionat de felul în care a arătat Steaua în amicalul de ieri. "Pentru mine, Steaua seamănă cu Oţelul, echipă cu care am jucat sezonul trecut în grupele Champions League!". Managerul roş-albaştrilor: "Dacă avînd pe teren copii ca Roşu, Puşcaş şi Ciuculescu semănăm cu o campioană, atunci e de bine!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (173)
luciann
luciann  •  25 Iunie 2012, 00:43

In sfarsit a fost folosit si ca al doilea varf ca pana acum a jucat numai pe stanga! Daca isi va reveni dpdv fizic Florin va fi un fotbalist extraordinar!

22schurlle
22schurlle  •  24 Iunie 2012, 16:25
Postat de biancorossi pe 24 Iunie 2012, 16:20

vreo 8, sunt meseriasi. plus 8 tineri.

poate sunt meseriasi ,dar totusi nu cred ca am ajuns chiar asa de rau sa compari fotbalul din romania cu cel din zambia

biancorossi
biancorossi  •  24 Iunie 2012, 16:20
Postat de ultras.nationalist pe 24 Iunie 2012, 14:53

poate sunt de valoare...oricum mai mult de 5 nu poate baga in teren:))

pai ii baga pe rand, cate 30 de minute un lot de 5, 15 insi pe meci...))

Vezi toate comentariile (173)
Comentează