FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

FOTO Bombardierul şi balerinul! Kamil Bilinski s-a distrat în amicalul lui Dinamo cu ACS Înainte Modelu, 8-2, în timp ce Fabien Farnolle a gafat din nou

Articol de , - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 februarie 2015 20:42

Polonezul s-a distrat cu adversarii din Liga a 3-a, punctînd de 5 ori. Portarul francez însă a dezamăgit din nou, greşind grav la al doilea gol

Dinamo turează motoarele înaintea partidei de campionat cu U Cluj, de sîmbătă. Ieri, trupa lui Mihai Teja a disputat un amical pe stadionul Metaloglobus, în compania locului 7 din Liga a 3-a, Înainte Modelu Călăraşi, cîştigat la scor de maidan, 8-2.

Cu zîmbetul pe buze
"Cîinii" nu au întîmpinat nici o problemă, au jucat relaxat şi au exersat traseele de joc impuse de antrenor. Kamil Bilinski a arătat că este un concurent serios al lui Marius Niculae şi poate fi luat în seamă pentru postul de titular în atac. Polonezul a dat un adevărat recital, marcînd de cinci ori, din toate poziţiile posibile, de fiecare dată cu zîmbetul pe buze şi s-a bucurat ca un copil la fiecare reuşită.

De rîsul colegilor
După pauză, Teja a început să facă modificări în echipă, rulînd tot lotul, mai puţin Marius Niculae şi Alexe, menajaţi. Intrat în locul lui Marc, Fabien Farnolle a fost din nou hilar, după ce are pe conştiinţă şi eşecul cu Pandurii, din Cupa Ligii.

La primul gol încasat, francezul poate invoca o greşeală flagrantă de plasament a lui Collins Fai. Însă nu are scuze la cel de-al doilea gol marcat de Modelu. Portarul de 1,96 metri a prins o minge banală, cu braţele deasupra capului, apoi s-a dezechilibrat, a făcut cîţiva paşi în spate şi a căzut cu mingea în spatele liniei porţii! La respectiva fază, Sergio Rodrigues a bufnit în rîs şi s-a luat de cap, vizibil amuzat de "paradă".

Au revenit accidentaţii
În amicalul de ieri au reintrat şi jucătorii cu probleme medicale. Astfel, Teja le-a acordat cîte 25 de minute de joc lui Cosmin Matei, revenit după o operaţie la umărul stîng, lui Nicolae Grigore, care a acuzat probleme la spate, şi tînărului Patrick Petre, care a avut o întindere la muşchii inghinali.

Dinamo - ACS Înainte Modelu (L3) 8-2 (7-0)
Au marcat: Bilinski (5, 16, 25, 38, 43), Elhamed (34) Cristescu (45), D. Rotariu (78)
Dinamo: T. Marc - Fai, R. Machado, Durimel, St. Filip - Elhamed, I. Şerban - Gavrilă, M. Cristescu, V. Lazăr - Bilinski. Antrenor: Mihai Teja. Au mai jucat: Boubacar, Patrick Petre, Farnolle, D. Rotariu, Sergio Rodrigues, C. Matei, Bunoza, N. Grigore, Bărboianu, Nedelcearu, Grozav

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (154)
dash.berlin
dash.berlin  •  05 Martie 2015, 09:21
Postat de samy_forever pe 26 Februarie 2015, 16:41

Cine e bilinski ???

Omul in care cátéií isi pun baza ca vor castiga urmatorul titlu ... ;)

zecs93
zecs93  •  26 Februarie 2015, 20:57
Postat de el11 pe 26 Februarie 2015, 20:49

eu cred ca inseamna ca e liber de contract ,?

doamne ajuta, acuma sa vedem ce poate stanciu , sper din tot sufletu sa vina la noi !!!

el11
el11  •  26 Februarie 2015, 20:49
Postat de zecs93 pe 26 Februarie 2015, 20:47

si ce inseamna treaba asta ???

eu cred ca inseamna ca e liber de contract ,?

Vezi toate comentariile (154)
Comentează