FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - DUNAV RUSE 3-2

FOTO » Dinamo a câștigat amicalul cu liderul din Bulgaria, scor 3-2

Foto: Alex Nicodim +13   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2016 18:30

Dinamo a învins liderul campionatului bulgar Dunav Ruse, scor 3-2, într-o partidă amicală disputată pe stadionul Ștefan cel Mare.

DINAMO - DUNAV RUSE 3-2
Au marcat: Palici 37, Hanca 45, Lazăr 57 / Dimov 56, Shopov 62

Palici a deschis scorul în minutul 37 cu un șut din afara careului, iar în ultimul minut al primei reprize Hanca a stabilit scorul pauzei după o pasă a lui Gnohere.

Bulgarii au redus din diferență în minutul 56 prin Dimov, care a șutat puternic de la 35 de metri. Un minut mai târziu, Vali Lazăr a înscris cu latul din careu după o centrare de pe stânga a lui Maxi Oliva. Bulgarii au stabilit scorul final cu 28 de minute înainte de final prin Shopov, care a rămas singur cu Cobrea și l-a lobat.

Desfășurarea liveTEXT a meciului

FINAL DE MECI! Dinamo a învins cu 3-2!
Min. 65:
Crainicul stadionului aruncă o ironie la adresa Stelei: "Sunt 804 suporteri prezenți în acest moment, cu 6 mai mulți decât au fost aseară pe Arena Națională (n.r. la meciul dintre Steaua - Poli Iași 1-1)"
Min 62:
Shopov a rămas singur cu Cobrea și l-a lobat, reușind să reducă din handicap.
Min. 57: GOOOOOOOL DINAMO! Vali Lazăr înscrie după o centrare din stânga a lui Maxi Oliva
Min 56:
Bulgarii reduc din diferență. Dimov înscrie cu un șut de la aproximativ 35 de metri.
Min 46:
Au intrat Dan Nistor, Marici, Târcoveanu, Popa și au ieșit Dudea, Palici, Patrick Petre și Gnohere

PAUZĂ!
Min 45: GOOOOOL DINAMO! Gnohere intră în careu, îi pasează lui Hanca, iar acesta marchează elegant cu latul, din 10 metri, bară-gol
Min. 37: GOOOOOL DINAMO! Palici marchează cu un șut din afara careului!
Min 22:
Hanca șutează de la 20 de metri pe jos, dar mingea trece la jumătate de metru de bara porții
Min 13:
 O nouă ocazie mare! Palici pasează peste apărare, Gnohere i-a luat fața fundașului, dar a șutat peste poarta
Min 9:
Gnohere a primit o pasă pe culoar, a rămas cu portarul, a driblat portarul, dar a intrat în unghi și a trebuit să paseze înapoi în spate

Știrea inițială!

Intrarea suporterilor dinamoviști la meciul amical cu Dunav Ruse va fi liberă, accesul urmând să fie făcut în baza abonamentelor 2016-2017 emise pentru acest sezon competițional sau a unui tichet cu valoare zero, ce poate fi ridicat de la porțile de acces din Calea Floreasca și Șos. Ștefan cel Mare.

Echipele de start:

Dinamo: Cobrea - Corbu, Dudea, Popescu, Oliva - Hanca, Busuladzici, Palici - P. Petre, Gnohere, Lazăr
Rezerve: Eșeanu, Luka Maric, Drugă, Dulca, Popa, Nistor, Georgescu, Cotoară, Dobre, Tîrcoveanu

Dunav: Antonov - Ognyanov, Shopov, Dimov, Radencov, Petkov, Budinov, Milchev, Patev, Chitakov, Georgiev
Rezerve: Alexandrov, Stoyanov, Milev, Ivanov, Stoyanov, Lenkov, Hivsein

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
bogdany8
bogdany8  •  01 Septembrie 2016, 23:18

Cat despre meci. Am fost la Tribuna I. Mi-a placut Dan Nistor in repriza 2. Se vede ca Palic joaca altceva cand are un mijlocas adevarat, nu ciuperci vestejite ca Serban,Hanca sau Olteanu. Pana la urma pot spune ca Maric, fundasu central, va confirma, azi si el mi-a placut. Sper sa-l faca uitat pe Mevlja. Dar ne mai trebuie neaparat un fundas central pentru ca in Nedelcearu nu am incredere. E un gafeor de prima mana chiar daca de vreo 3 etape da semne de revenire. Cert e ca ne mai trebuiesc achizitii. Vreo 4 la numar. 2 atacanti, 1 mijlocas stanga care sa-l suplineasca pe Lazar si 1 fundas central. Campionatu e lung si pot interveni accidentari/suspendari. In rest, sa ne auzim cu bine la urmatoru meci de luni cu ASA TARGU MURES. Forzza Dinamo. Mereu superiori.

triarius
triarius  •  02 Septembrie 2016, 07:10

Observ ca, pe acest post, ca si pe multe altele asemenea, dinamovistii discuta la concret, pe subiect, pe meciul in sine iar fcsbistii se baga si ei in seama cu tot felul de ironii ce se doresc fine. Iar asta spune ceva, nu-i asa, domnilor fcsbisti? De ce nu mergeti voi pe posturile despre fcsb, subventionate la greu cu banii pipereanului? Mergeti si bateti campii acolo si lasati-ne pe noi sa discutam aplicat.

mbdmbd
mbdmbd  •  02 Septembrie 2016, 03:46
Postat de sadiku pe 01 Septembrie 2016, 21:51

Crainicul stadionului aruncă o ironie la adresa Stelei: "Sunt 804 suporteri prezenți în acest moment, cu 6 mai mulți decât au fost aseară pe Arena Națională (n.r. la meciul dintre Steaua - Poli Iași 1-1)" =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

daca cei 804 suporteri aveau cate 100euro la ei, puteau dubla bugetul de achizii al clubului Dinamo....

Vezi toate comentariile (44)
Comentează