FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

FOTO Gnohere titular și marcator la Dinamo » Andone a mizat pe controversatul atacant în amicalul de azi

Articol de - Publicat miercuri, 07 septembrie 2016 19:58

Dinamo a învins CS Tunari (Liga a 3-a), scor 4-1, într-o partidă amicală. Primul gol al partidei a fost marcat de Patrick Petre, în minutul 8, din pasa foarte bună a lui Maxi Oliva.

După 4 minute, Gnohere a marcat de la punctul cu var după ce Sergiu Hanca a scos lovitura de pedeapsă. Patrick Petre a reușit dubla din pasa lui Nemec, jucătorul transferat de Dinamo ieri.

Steliano Filip și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar meciul s-a terminat 4-1 după ce ilfovenii au înscris și ei.

Acesta e al doilea amical al lui Dinamo în ultima săptămână, după ce a învins zilele trecute liderul din Bulgaria, Dunav Ruse, scor 3-2.

Atacantul francez a fost dorit de Steaua și a fost aproape de a pleca la echipa lui Reghecampf chiar de acum. Dinamo a blocat transferul. După ce a refuzat prelungirea cu Dinamo, Gnohere poate semna în iarnă gratis cu orice echipă. Detalii AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
zecs93
zecs93  •  07 Septembrie 2016, 23:52
Postat de v0rtexxx pe 07 Septembrie 2016, 20:43

Ce prostalau esti!!! Eu am intrebat daca se acorda sau nu 11m?!?! M-am minunat de milogi ca si in amicale au nevoie de pomeni. Hai sictir! :)

Exact cum primiti voi cu Chiajna in finala cupei ligii ?? Pupati-l pe Tudor *** *** ca va bagat un trofeu in traista !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maldini_1986
maldini_1986  •  07 Septembrie 2016, 23:10

Meci cu tunari :))) noi intre timp ne pregatim de dubla de foc cu villareal si o noua calificare in primavara europeana. Mereu superiori.

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Septembrie 2016, 23:07
Postat de sadiku pe 07 Septembrie 2016, 23:03

deci el locuiesti in USA !!! .... in Usha de la coliba din com racaciuni satul brosteni !!!! ..In coliba locuieste unicul magar care i-a scapat de sub tavalug ....

Tu nu stii prin ce clipe grele trece de cand, cum bine spuneai tu, i s-a sinucis magarul.:)))..Acel magar avea 80 de ani, cu el facea naveta cand mergea la scoala in satul vecin :))))

Vezi toate comentariile (64)
Comentează