FOTBAL  »  AMICALE  »  FC BOTOȘANI - SLOVAN BRATISLAVA 1-0

FOTO Prima victorie pentru FC Botoșani, în Antalya » Moldovenii au trecut de Slovan Bratislava

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 18:29

Elevii lui Leo Grozavu au obţinut prima victorie în cantonamentul ce se desfăşoară în Turcia, după ce s-au impus cu scorul de 1-0 în faţă slovacilor de la Slovan Bratislava, echipa clasată pe locul 3 în campionatul intern.

FC Botoşani a început meciul cu: Albuţ - Patache, Miron, Cucu, Popovici - Vasvari, Cârstocea, Român, Lorand Fulop - Bus şi Elek.

Botoşănenii au deschis scorul în minutul 32, prin Mihai Român, care a şutat frumos din afară careului de 16 m.

Meciul nu a fost unul spectaculos, însă FC Botoşani a controlat întreagă partida şi şi-a mai creat câteva ocazii în repriză secundă şi chiar a cerut de câteva ori penalty, însă scorul a rămas neschimbat.

În partea secundă au mai intrat: Cobrea, Ungurusan, Muşat, Golofca, Bordeianu, Juncanaru, Burcă, Târnovan, Greu şi Hergheligiu.

FC Botoşani a suferit două înfrângeri şi o obţinut un egal înainte acestui meci cu Slovan Bratislava. Următorul meci al botoşănenilor va avea loc pe 25 ianuarie, împotriva ruşilor de la Arsenal Amkar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează