FOTBAL  »  AMICALE  »  RAPID - LOKOMOTIV TBILISI 0-0

FOTO Farmecul respiră! » Cum arată fiecare compartiment al Rapidului, după egalul cu Lokomotiv

Articol de - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 09:31

Daniel Pancu a trimis peste poartă "scăriţa" de la 11 metri, colegii săi au fost la fel de ratangii cu Lokomotiv Tbilisi, scor 0-0

Prima impresie după remiza albă cu locul 5 din divizia secundă georgiană: Rapid arată promiţător în vederea sezonului de primăvară.

A doua impresie: echipa multinaţională a Grantului este formată din mulţi străini de calitate, care au şcoala fotbalului făcută la zi. Mai trebuie doar să înveţe să interpreteze aceeaşi partitură. A treia impresie: alb-vişiniii aduc uşor mingea în faţa porţii, însă au mari probleme la finalizare.

DEFENSIVĂ. Toţi unul şi unul, bine clădiţi, care bagă piciorul şi dau tare în minge, fără să se complice. Săpunaru, Sapina, Cmovs au atitudine. Joan Oriol e altceva, băiat fin, dar parcă are ochi doar pentru geamănul său, Edu Oriol, mai ales că au jucat pe aceeaşi parte în prima repriză.

LINIA MEDIANĂ. Şi aici iarna are semne bune. Coimbra e tehnic, pasează, a luat un cartonaş roşu fiindcă a fost o poziţionare proastă a echipei după un corner, iar el s-a complicat.

Gecov e puternic ca un taur, bun pe faza defensivă. Mingicarul e Edu Oriol, însă el pune pericol pe adversar doar din stînga. Uneori a părut îndrăgostit de propriul stil de joc. Oricum, calitate! Miguel şi Meulens stau bine pe picioare, atacă poarta, nu stau la taclale.

ATAC. Benson e mobil şi dispus la muncă, fără ifose. E genul care scoate sufletul din apărători. A ştiut să scoată un penalty în minutul 71. Pancu, un clasic, nu mai aleargă ca pe vremuri, dar rămîne liderul de care ai nevoie. A ratat de la 11 metri, însă nu s-a lăsat şi-a continuat să atace buturile adverse din toate poziţiile.

Rapid - Locomotiv Tbilisi (Georgia, II) 0-0
Rapid: Buchta (46 Bornescu) - Săpunaru (70 N. Vasile), Sapina, Cmovs, Joan Oriol (46 Josl) - Coimbra (39 D. Alexandru), Gecov (46 Pancu) - Meulens (78 Martin), Rui Miguel (78 Kikas), Edu Oriol (58 Cerlincă) - Benson. Antrenor: Cristian Pustai

"Dacă n-aş fi crezut cu toată inima în evitarea retrogradării, n-aş mai fi revenit. Vom lupta pînă la capăt, acesta e spiritul Giuleştiului"
Daniel Niculae, atacant Rapid

"Tragem tare să realizăm minunea, iar la vară să ne putem mîndri că am salvat Rapidul!"
Cristian Săpunaru, fundaş Rapid

"Păcat că n-am cîştigat, mie îmi place să înving în orice meci"
Cristian Pustai, antrenor Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
scandautor
scandautor  •  08 Februarie 2015, 14:24
Postat de ipsilante pe 06 Februarie 2015, 19:06

Spulberati praful din Giulesti... dupa care va pregatiti de Liga a 2-a, ca nici acolo nu e viata usoara! FORZAFC Pasaricile!

Ce frumos o-ncurajezi pe mani-ta! Bravo, soferii de tir de pe centura Stambulului "like this".

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  07 Februarie 2015, 13:26
Postat de ipsilante pe 06 Februarie 2015, 19:03

Asta e valoarea pasaricior giulestene! 1-1 cu locul 5 din divizia secunda din Giorgia! In divizia secunda de la noi ar fi chiar pe 2 sau pe 3! DAR, cu o conditie... sa-si mai ruleze "adunatura" vreo doi ani sa se omogenizeze! Ce sanse au ACUM, in Liga I, de la noi? NOCI UNA! Dupa primele 7 etape vor fi deja retrogradati cu diploma si fara drept de apel. Ma intreb ce vor face atunci aia care au venit , doar pentru retur, sa "PUNA UMARUL"? Vor parasi competitia la mijloc? E doar o intrebare... dupa care ma umfla rasul... FORZA FC Pasaricile...

Cainii latra...pardon, nu cainii! Cainii dau dovada de bun-simt si altruism. Deci, reiau: fcsbistii behaie, Caravana Trece! Dragii mei fosti "stelisti", nu am sa raspund cu aceeasi moneda: va doresc sa va reluati numele, avem nevoie de traditie. Si aveti grija cui sapati groapa...e boala care se ia! :) RAPID!

nicktns
nicktns  •  07 Februarie 2015, 09:10
Postat de bogdan1947 pe 05 Februarie 2015, 11:08

Etnia ta iti permite doar ironii/jigniri fara rost. Eu am comentat strict fotbalistic despre articol. Nu am ce sa-ti cer :)

Cu ce oca dai cu aia primesti.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează