FOTBAL  »  AMICALE  »  FC BOTOȘANI

FOTO Scene tensionate la un meci amical al lui FC Botoșani! Un suporter a sărit la Leo Grozavu

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 21:36

FC Botosani a cîștigat meciul amical disputat la Suceava cu divizionara secundă Rapid CFR. Botoșănenii s-au impus cu 1-0 prin golul reușit în minutul 73 de Sebastian Ianc.

În partida de astăzi antrenorul Leo Grozau a testat doi jucători francezi, Yannick Matthieu Bemba şi Cheick-Alan Diarra. Născut pe 4 martie 1988, Yannick Matthieu Bemba (nr.16) are 1,75 metri, evoluează ca mijlocaş central şi vine din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărţit de ciprioţii de la Ermis Aradippou.

Cheick-Alan Diarra (nr.13) are 1,80 metri, este născut pe 23 iunie 1993 şi evoluează ca mijlocaş de bandă şi a evoluat pentru echipa Under 19 a Dijon FCO.

Meciul de la Suceava a fost unul extrem de tensionat, rivalitatea fiind cunoscută încă de cînd echipele celor două orașe se întîlneau în liga secundă.

În minutul 70, un suporter al gazdelor a intrat pe teren și a sărit la Leo Grozavu, fiind la un pas de al lovi, după ce antrenorul botoșănenilor a intrat pe teren să-i reproșeze unui jucător sucevean că l-a lovit pe Sergiu Oltean cu cotul în figură. Suporterul nervos a fost scos de pe teren de oficialii suceveni.

FC Botoșani a început meciul cu: Lazar - Faugh, Oltean, Danci, Apostol - Neluț Roșu, Codoban, Bemba, Diarra - Martinus și Svichi, iar în repriza a doua au mai intrat Tiut, Roussel, Browne, Ivanovici, Ianc, Bordeianu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
btnr1
btnr1  •  15 Aprilie 2015, 23:26

asa sunt sucevenii, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează