FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - ZELEZNICAR MARIBOR 11-0

Ioan Andone a dezvăluit ultimele detalii legate de campania de achiziţii a lui Dinamo: "Definitivăm într-o săptămână transferurile"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2016 21:11

Dinamo a câştigat fără probleme ultimul meci din cantonamentul desfăşurat în Slovenia, 11-0 cu Zeleznicar Maribor, iar la finalul meciului Ioan Andone a vorbit despre campania de achiziţii şi despre schimbările tactice pe care urmăreşte să le facă.

"Mulţi fotbalişti străini refuză să vină în România. Noi suntem corecţi, plătim ce promitem, dar se tem de insolvenţe, de falimente, de ceea ce aud. La Kyprou am renunţat acum, dar ţinem legătura şi i-am zis că dacă va juca în prima parte a sezonului, în Cipru, îi vom mai da o şansă la iarnă.

Vreau să fac un Dinamo ofensiv, 4-3-3. Pe Roti vreau să-l învăţ să joace vârf. În următorul stagiu trebuie să venim cu 3-4 jucători noi, ca să cristalizăm sistemul de joc. Definitivăm într-o săptămână transferurile", a spus tehnicianul dinamovist la finalul meciului.

Dinamoviştii vor reveni la Bucureşti mâine, iar un al doilea stagiu de pregătire este programat pentru perioada 1-13 iulie, la Pohorje (Hotel “Atrij”), tot în Slovenia.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (66)
blatistu49
blatistu49  •  28 Iunie 2016, 08:00

incepe campionatul majoritateaechipelor na u 11 jucatori va fi un dezastru total banii din drepturile TV o sa intre de pastile cailor si bine fac ca nu le platesc ce sa vezi blaturi si pariuri

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Iunie 2016, 07:58

A SEMNAT EDER ..WEICOME TO THE CROWD... VEDEM CAT PUNE OSUL..POKEMOANE SGD IEEEEEE

blatistu49
blatistu49  •  28 Iunie 2016, 07:57

adunaturi de 2 bani joaca cu amatori sa nu se faca de ris Insolventa sa musamalizat temporar NEICHOITZA bate joc de fotbal ca astia nu ai ce cauta nici in preliminarii o sa fie un campuionat falimentar care se va prabusi financiar nimeni nu mai investeste in mizeriada politica

Vezi toate comentariile (66)
Comentează