FOTBAL  »  AMICALE  »  CS U CRAIOVA - ANJI 0-1 // CORESPONDENŢĂ DIN KADRYIE

Kung fu fotbal » Craiovenii au rămas cu ratările şi cu pumnii încasaţi după amicalul cu Anji, scor 0-1

Pablo Brandan are de tras tare în al doilea cantonament din Turcia, pentru a reveni la forma iniţială
Pablo Brandan are de tras tare în al doilea cantonament din Turcia, pentru a reveni la forma iniţială

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 22:14

Bătuţi la fotbal şi loviţi la picioare, oltenii au înregistrat prima înfrîngere din 2015, 0-1 cu Anji.

Craiova a încheiat aseară stagiul din Antalya, primul al anului. Înainte de a reveni în ţară, pentru patru zile, oltenii au avut un amical ca un sport sîngeros cu Anji Mahacikala, scor 0-1. Albaştrii au controlat meciul, dar au greşit copilăreşte, aşa cum s-a întîmplat şi-n campionat de multe ori.

Iar Maksim Andreev nu a iertat (55), marcînd după o fază simplă, în care apărarea oltenilor parcă juca în galben-verdele adversarilor. Craiovenii ar fi putut puncta prin Izvoranu, prin Madson, prin Bawab, prin Ivan, prin Varga din toate poziţiile, însă ocaziile s-au dus la Băileşti.

Ca pe front
Spiritele au fost extrem de încinse. Ruşii i-au făcut pe jucătorii oltenilor să horcăie de-a dreptul după cîteva lovituri, iar Acka a vomat pe teren la începutul părţii secunde după un pumn în plex!

Dar după eliminarea lui Maximov (25) şi o intrare criminală a unui adversar asupra lui Herghelegiu (36), Sorin Cârţu n-a mai rezistat. A sărit să le facă dreptate a lor săi, cu pumnii, înjurînd şi urlînd: "La urşi cu voi! Nu v-ar fi ruşine! Ce-s intrările astea criminale?!". L-a urmat Izvoranu şi era să iasă bătaie generală!

Directorul tehnic a fost potolit cu greu, mai ales că atacantul Universităţii fusese aruncat peste banca de rezerve a ruşilor, ieşind năuc din acea zonă. Antrenorii Craiovei au mai luat foc în cîteva rînduri, dar arbitrul a acordat doar cartonaşe galbene ruşilor, 6 la număr.

Doi africani în probe
Oltenii vor să mizeze în continuare pe jucători din Capul Verde. Dacă Nuno Rocha şi Kay nu sînt în cantonament, fiind alături de reprezentativa ţării lor la Cupa Africii, "juveţii" au luat în teste alţi doi fotbalişti din acea parte a continentului: vîrful Erikson şi mijlocaşul Kevin Monteiro. Amîndoi au trecut probele fizice.

CS Universitatea - Anji 0-1 (0-0)
A marcat: Andreev (55)

CSU Craiova - prima repriză: Bălgrădean - Dumitraş, Acka, Izvoranu, Briceag - A. Cîrstea, Madson - Tîrnăcop, Băluţă, Erikson - Herghelegiu (A. Ivan 40).

CSU Craiova - a doua repriză: Brac (C. Straton 60) - S. Achim, Acka, Frăsinescu, Briceag - Mateiu, Brandan - Manea, Bawab, Varga - A. Ivan. Antrenor: Emil Săndoi

"Cam mulţi nervi. Păcat că n-am luat mai mult din acest joc. Ne pare rău cînd nu cîştigăm, chiar şi în amicale" (Alex Mateiu, mijlocaş Craiova)

"Este tipic pentru români să se relaxeze la ultimul meci amical dintr-un stagiu. Şi este inadmisibil să ne plece patru jucători la acea selecţionată, că nu e "naţionala", dar aia e o problemă a conducătorilor, nu a mea" (Sorin Cârţu, antrenor Craiova)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
augustuscaesar
augustuscaesar  •  27 Ianuarie 2015, 05:44

uite ca pina la urma a venit si infringerea mult dorita de rivali! ma bucur , pentru ca succesul e cladit si pe esecuri iar nea' Sorin face exact ce trebuie sa faca in aceste momente. este f important si am vrea sa stim cum stam la capitolul accidentari in urma acestui meci. sint grave, in cit timp recuperam accidentatii ? si poate si ceva stiri despre situatia lui Bancu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează