FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICALE

Petrolul şi Oţelul victorii importante » Vezi ce au făcut Viitorul, Pandurii şi Concordia

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 iulie 2012 01:20

Oţelul Galaţi a învins în această seară fosta echipă antrenată de Ladislau Boloni, PAOK Salonic, scor 1-0. Unicul gol al gălăţenilor a fost marcat de Pena în minutul 31. A fost al patrulea meci de pregătire pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu.

FC Oţelul a jucat în formula: Brăneţ - Rîpă (72 Cîrjă), Sîrghi, Benga, Ilie - Filip (62 Enescu), Giurgiu (81 Costin) - Iorga (56 Inkango), Stromajer (77 Murgoci), Buş (64 Idabdelhay) - Pena (62 Viglianti).

Surpriza din lotul fostei campioane a României este Idabdelhay,  un atacant olandez de 24 de ani, care a sosit astăzi în cantonamentul gălăţenilor pentru a susţine probe de joc. Vîrful a mai jucat la NAC Breda, Waalwijk şi VfL Osnabruck.

Încă o înfrîngere pentru Concordia, 3-2 cu Celtic Glasgow

Concordia Chiajna a fost învinsă cu scorul de 3-2, de campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, în cel de-al patrulea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Scoţia, informează site-ul oficial al grupării din Liga I. Golurile ilfovenilor au fost înscrise de Purece în minutul 4 şi Welington în minutul 73, iar pentru "catolici" au marcat Slane, Radmunson şi Twardzik.

Ilie Stan a început meciul în următoarea formulă: Niţă - Belu, Maxim, Belica, Ghionea - Paraschiv, Popovici - A. Popa, Rocha, Purece - Welington. În repriza a doua au mai jucat D. Stan, Serediuc şi Simion.

Următorul meci al Concordiei va fi în compania celor de la Dundee United, ocupanta locului patru în ediţia precedentă a campionatului Scoţiei.

Înfîngere ruşinoasă pentru puştii lui Hagi, 0-3 cu iranienii de la Zob Ahan

Viitorul Constanţa a fost învinsă cu scorul de 3-0 de formaţia iraniană Zob Ahan, finalista Ligii Campionilor Asiei în 2010. A fost cel de-al patrulea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia, informează site-ul oficial al grupării de la malul mării.

Echipa de start: Bolboaşă (Buzbuchi '39) - Mustaţă (Iacob '80), Mladen, Păcuraru (Puţanu '39), Creţu (Onicaş '56) - Vaştag (Cristea '46) - Nikolov, Herea, Sin (Albu '75) - Gavra (Cârstocea '64), Călinţaru (Iancu '75).

Ultimul meci al Viitorului din stagiul de pregătire din Turcia va fi mîine, adversarul constănţenilor vor fi turcii de la Sivasspor, ocupanta locului 7 din campionatul Turciei.

Pandurii au fost învinşi de Levski. Petrolul, victorie de senzaţie cu Teplice

Pandurii Tg. Jiu a pierdut în această seară amicalul cu ocupanta locului trei în sezonul trecut în Bulgaria, Levski Sofia. în timp ce Petrolul a învins echipa care a terminat pe locul 5 în sezonul trecut în Cehia, FK Teplice, scor 3-1. Golurile ploieştenilor au fost înscrie de Grozav, Hamza şi Szukala în repriza secundă. La pauză, scorul arăta 1-0 pentru cehi.

Echipa de start a Petrolului:

Bornescu - Alsenat, Szukala, Bikana, Hoban - Guillerme, Boudjema, Marinescu, Cojocnean - Roman, Grozav

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
xstream
xstream  •  11 Iulie 2012, 00:28

petrolul va fi surpriza sezonul asta ;)

laurentz
laurentz  •  11 Iulie 2012, 00:17

Pentru noi Petrolul e un drog/ Mergem peste tot/ Nu exista antidot... ://www.youtube.com/watch?v=REQUmP5Ci1M&feature=related That's it.

malamut0
malamut0  •  11 Iulie 2012, 00:05

La Paok cu Otelul a fost blat cat casa poporului...paok cota 2.30 dimineata la ora 5, iar la ora 12.. 3.30 la victorie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează