FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Probleme cu stînga » Chiricheş şi-a luxat degetul mare de la mînă, motiv pentru care a fost menajat cu Dinamo Kiev

FOTO: captură DolceSport
FOTO: captură DolceSport

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 21:36

Infirmeria Stelei se măreşte de la zi la zi. După Georgievski, Iancu, Tătăruşanu şi Roşu, s-a accidentat şi Vlad Chiricheş.

La antrenamentul de dimineaţă, fundaşul central a căzut urît după un duel aerian şi şi-a luxat degetul mare de la mîna stîngă. Medicul Radu Paligora l-a examinat imediat şi i-a mobilizat mîna în ghips pentru o refacere cît mai rapidă.

La auzul veştii că "mina sa de aur" s-a accidentat, Gigi Becali chiar s-a speriat, însă cînd a auzit că este vorba de o luxaţie, patronul Stelei s-a schimbat şi chiar a început să glumească pe baza acestui subeict.

"Mamă ce m-am speriat! Lasă e bine că e la mînă şi nu e la picior. Cu mîna nu-i problemă, la picior era grav. Ce, nu poate juca cu mîna în ghips?", a spus Gigi Becali la GSPTV.


Nici o emoţie pentru Amsterdam

Staff-ul Stelei nu e deloc îngrijorat în ceea ce-l priveşte pe stoperul de 23 de ani. Nu se pune problema ca el să rateze întîlnirea de pe Amsterdam Arena, ba chiar se va pregăti normal în continuare. Singurul meci de la care ar mai putea absenta e cel cu Ferencvaros. Azi fusese trecut pe lista de joc, însă Reghe, sfătuit de medici, a decis să nu rişte nimic şi l-a trimis în tribună.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Ianuarie 2013, 09:30

Ceangaul de chiriches e prost de da in gropi .Nimeni din vest nu o sa i mai faca o oferta concreta dupa ce vede poza aceasta ...iar narcisistului paranoic ii spun doar atat : Ce mi doresti tu mie sa ti dea D-zeu tie ...

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  21 Ianuarie 2013, 23:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

eu zic ca e suficient 48, unul, lung si gros, sa il dea la mata, sa se sature, sa nu mai iasa pe centura!

andystar
andystar  •  21 Ianuarie 2013, 22:52

Daca apare frustratul de ovidiu sa zica ceva de Chiri ii zic dupa acum : multa mmmm U iii eeee !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează