FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, AZI, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Pulhac nu e speriat de Barcelona: "Ce, am fi primii care iau multe goluri?!"

Pulhac a mai întîlnit-o pe Barcelona atunci cînd juca la Hercules
Pulhac a mai întîlnit-o pe Barcelona atunci cînd juca la Hercules

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 22:12

Pulhac spune că Dinamo va încerca să obţină un rezultat pozitiv, însă nu trebuie să se supere nimeni dacă Barcelona va învinge la scor.

- Cristi, tu ai jucat în Spania, la Hercules, dar nu ai evoluat împotriva Barcelonei...
- Da, am fost doar rezervă atunci, iar dacă nu am mai rămas în Spania, a venit Barcelona la mine! Acum, va fi un spectacol grandios, cu un stadion arhiplin, deşi lumea, probabil, vine să-i vadă pe Messi şi pe ai lui.

- Vă temeţi să nu pierdeţi la scor?
- Acest amical îl tratăm ca pe un meci oficial. Vrem să nu pierdem, chiar să batem dacă putem, dar dacă vom pierde, asta e, nu trebuie să se supere nimeni că am pierdut în faţa celor mai valoroşi jucători de pe glob! Prin Spania bat numai de la patru goluri în sus. Ce, am fi singurii pe care îi bat cu peste patru goluri diferenţă?!

- Pentru tine, personal, ce înseamnă această confruntare?
- Un examen, un meci în care vrem să vedem cum ne descurcăm în faţa celei mai bune echipe din lume. Sincer, nu cred că ne vom face de rîs.

- Tu eşti ghinionistul care îl va marca pe Messi?
- (rîde) Nu am aflat încă tactica lor pentru a ne gîndi cum jucăm. Messi e un jucător formidabil, dar nu joacă singur, el este pus în valoare de grupul unit format la Barcelona. Nu ne e teamă de el, dacă ne-ar fi, am fi ieşit de pe teren, n-am mai fi disputat amicalul.

"Nu ne interesează tricourile lor. Schimbul se va face la final, la fel cum se procedează şi dacă joci cu o echipă de judeţ, dar nu am auzit pe nimeni în vestiar că vrea în mod deosebit tricoul lui Messi. Hai că mă duc să dorm, ca să fiu odihnit cînd vine Barcelona!" :) (Cristi Pulhac, fundaş Dinamo)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
cri5ti
cri5ti  •  11 August 2012, 14:31

nu o sa luati multe...nu o sa va de-a multe....au putin respect si ei si o vor lasa mai moale, doar e amical...maxim3-4 o sa luati...si poate o sa marcheze si dinamo vreunul

dioncassius
dioncassius  •  11 August 2012, 14:07
Postat de bogdanc77 pe 11 August 2012, 13:40

De ce facuta de ras intr-un amical? De ras esti facut cand ei 5 de la Haiffa intr-un oficial. Atunci te faci de ras!!!!

Sa pierzi intr-un meci oficial.. va fi intotdeauna mai putin rusinos.. a existat o miza, o suma de bani..se joaca serios.. ai pierdut, au fost mai buni.. Pe de alta parte sa pierzi intr-un meci amical, lipsit de miza in care dincolo de valoare.. caracterele jucatorilor conteaza.. sa fii umilit cand puteai evita.. cand era in interesul tau pentru campionat. Sa amani un meci oficial..pentru un amical in care faci doar act de prezenta este rusinos.. Sa iti iei 5-0 de la Haifa..si apoi in retur sa le dai 4-2 jucand in 10 de la 2-2, sa te califici mai departe.. nu este rusinos.. este doar fotbal..

bogdanc77
bogdanc77  •  11 August 2012, 13:40
Postat de dioncassius pe 11 August 2012, 13:15

Ne-ati batut vreo 4-5 ani.. a fost dureros nu voi spune altceva.. poate ca aveti un palmares pozitiv in meciurile din campionat.. nu intocmai placut... insa nimic rusinos, ne-am calificat in Europa an de an. Degeaba aveti palmares pozitiv..sa vorbi despre palmares la campionate,cupe,supercupe, cupe in Europa,evolutii in Europa.. sunteti intotdeauna mai jos..in orice gen de comparatie cand vine vorba de echipe.. Nu sunt frustrat pentru ca jucati cu Barca intr-un amical.. un amical care nu ar fi trebuit nicicand organizat cu o echipa din Romania.. De ce as plati ca suporter al unei echipe sa vad un amical in care favorita mea este masacrata pe teren.. facuta de ras.. caci asta se va intampla..

De ce facuta de ras intr-un amical? De ras esti facut cand ei 5 de la Haiffa intr-un oficial. Atunci te faci de ras!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează