FOTBAL  »  AMICALE  »  STEAUA

Reghe a băgat spaima în Muniru: ”Mister mi-a zis să dau gol, altfel alerg în plus” :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 20:17

Sulley Muniru a vorbit la finalul amicalului câștigat de Steaua cu Turnisce, 7-0, partidă în care a și marcat. Mijlocașul vicecampioanei a bifat primul meci după accidentarea suferită la pomete în finalul sezonului trecut.

"Mă simt din ce în ce mai bine după accidentare. N-a fost un meci chiar atât de uşor pe cât a părut. Prima săptămână mi-a fost greu cu masca pe ochi, dar acum m-am obişnuit, e totul în regulă.

Mister mi-a zis că dacă nu dau gol, mâine o să alerg în plus! Aşa că am marcat. Glumesc. Mister Reghe e alături de toată echipa, mi-a zis să am grijă, să nu mă lovesc", a spus Muniru după meci.

Citește și

VIDEO+FOTO Steaua s-a dezlănțuit în Slovenia! Gol după gol în primul amical din cantonament, achizițiile s-au remarcat din primele minute

...despre achiziții: "Toţi cei nou-veniţi au calitate. Aduc un plus. OK, nu sunt sigur de locul meu în primul 11, dar ăsta este fotbalul, iar competiţia ajută. Nu se câştigă aşa uşor campionatul. Va fi o competiţie frumoasă"

...despre Europa: "Orice e posibil, avem calitate, aşa că sperăm la grupele Champions League. Vedem şi la Euro atâtea surprize"

...despre lupta la titlu: "În campionat, anul trecut, n-am câştigat, dar acum credem că putem îndeplini obiectivul, sută la sută. Ne-ar ajuta şi suporterii dacă ar veni alături de noi, ar împinge echipa de la spate"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează