FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - SAMTREDIA 1-5

Ruşinadze! Dinamo, umilită de locul doi din Georgia în primul amical al verii, 1-5

Iustin Popescu a fost
Iustin Popescu a fost "mitraliat" de georgieni din toate pozițiile // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat joi, 23 iunie 2016 00:00

Dinamo a încasat ieri un pumn de goluri în primul amical al verii, după nişte greşeli defensive îngrozitoare.

  • Corespondență din Limbus (Slovenia)

Şoc şi groază! Dinamo a fost condusă 4-0 după jumătate de oră, 1-5 după 60 de minute, de către o formaţie anonimă. Samtredia, locul 2 sezonul trecut în Georgia, şi-a bătut joc practic de apărarea lovită de căldură a lui Ioan Andone.

"Greşeli de curtea şcolii, penibile" sau "parcă sunteţi domnişoare de pension în pantofi cu toc" au fost admonestările de pe margine la adresa "fotbaliştilor". "Fălcosul", la primul meci al celui de-al treilea mandat, a fost terifiat pe bancă.

Zero tăiat

Apărarea n-a existat. Iustin Popescu, altfel "Superman" la antrenamente, a scăpat o minge în chiar startul partidei.

Apoi, un dinamovist a lovit balonul greşit, a ieşit corner, bătut simplu, pentru ca Datunaişvili, după un dribling scurt, să şuteze nestingherit la colţul lung.

Olteanu a făcut un penalty, iar golgeterul Zivzivadze a executat la vinclu. Georgienii i-au maltrat apoi pe "câini" pe zonă centrală. Idem golul 5. Dinamo a încasat fără pic de jenă.

Vai!

Atacul s-a zbătut. Până la golul lui Lazăr, şut sub bară după o centrare a lui Olteanu şi pasă cu pieptul a lui Gnohere, dinamoviştii au avut trei ocazii mari, însă n-au găsit plasa pe interior.

Lazăr, Roti şi "Bizonul" l-au făcut pe Ando să urle pe margine, după ce reuşitele muncitorilor-ciobănaşi georgieni l-au redus la tăcere. În repriza secundă au fost şuturi anemice, fără să sperie nici puştii care făceau o miuţă în spatele buturilor georgienilor.

DECLARAȚIILE SERII:

"Ne antrenăm să eliminăm greşelile pentru meciurile oficiale. Ne pregătim să facem istorie pentru Dinamo!"
Dorin Rotariu, mijlocaș Dinamo

"Dacă scoatem golurile primite, atitudinea a fost bună!"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Dinamo - Samtredia (Georgia, I)    1-5

Au marcat: V. Lazăr (41) / Mchedlişvili (2), Datunaişvili (21), Zivzivadze (26-pen, 60), Jikia (31)

Dinamo: I. Popescu (Muţiu 65) - Hanca (Corbu 65), Nedelcearu, A. Marc (M. Popescu 74), Vl. Olteanu (Codreanu 73) - P. Anton (S. Dobre 74), Dudea (I. Şerban 66) - P. Petre (Kyprou 69), D. Rotariu (Târcoveanu 71), V. Lazăr - Gnohere (Palici 46, V. Costache 62). Antrenor: Ioan Andone

INBOX

  • Vârful cipriot Teo Kyprou nu s-a mişcat rău, chiar dacă a intrat la 1-5.
  • Singurul transfer realizat până acum de roş-albi, Laurenţiu Brănescu, a ajuns în cantonamentul din Slovenia, după ce a efectuat vizita medicală. Va juca sâmbătă, cu Osijek, de la 19:00.
  • Intrat în startul reprizei secunde, Palici a ieşit după 17 minute. Croatul a resimţit dureri la coapsa stângă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
khal_37
khal_37  •  23 Iunie 2016, 12:54

Fara arbitrii de casa si fara blaturi fc rusinea Romaniei, KGB Bucuresti sau pt securistii romani patrioti: DST Bucuresti (DST: directia securitatii statului) este inexistenta.

englezu
englezu  •  23 Iunie 2016, 12:10

Amical, amical, dar nici chiar așa ! La un anumit nivel, chiar nu poți să îți permiți asemenea sincope ! Dar Dinamo nu este la prima ispravă de acest fel !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Iunie 2016, 11:28
Postat de ares123 pe 23 Iunie 2016, 11:16

Ce rusine visati ,,, Rusinea Europei e Steaua...bla...bla...bla..Nu-i asa ???

Ti se pare că dupa un meci de antrenament care putea fi si cu echipa a doua rezultatul trebuie sa califice intr-un fel ?! E primul meci, dupa două zile de antrenament, ce vroiai sa faca ? ...Nu compara lucrurile, acolo se justifică !!!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează