FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA 0-2

Săvulescu are planuri mari după amicalul cu Barcelona: "Ne pregătim de fotbalul mare!"

Dragoş Săvulescu vrea să transforme Dinamo într-un club modern
Dragoş Săvulescu vrea să transforme Dinamo într-un club modern

Articol de - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 10:37

Dragoş Săvulescu spune că Dinamo se dezvoltă pe toate planurile şi anunţă că echipa va ajunge să se bată cu forţele mari ale Europei.

- Domnule Săvulescu, care a fost ideea organizării amicalului cu Barcelona?
- Obiectivul nostru este să organizăm în continuare amicale cu formaţii puternice. Va veni Şahtior şi vor urma şi alte cluburi mari ale Europei. Jocul cu Barcelona a fost extrem de important pentru că Dinamo, formată preponderent din jucători tineri, avea nevoie să prindă curaj în faţa unor echipe mari. Astfel de partide ne ajută să ridicăm nivelul de exigenţă în joc. Dacă Dinamo s-a descurcat cu Barcelona, vă daţi seama cum va aborda meciurile următoare!

- V-a plăcut cum s-a descurcat echipa?
- Am jucat fotbal, nu doar ne-am închis. Chiar puteam înscrie pentru că am avut ocazii. Ne pregătim să accedem în fotbalul mare. Terminăm cu anumite moduri rudimentare de a trata jucătorii, modul de a da bani, apariţiile în presă, atitudine faţă de jucători şi antrenori.

- Ce strategie va adopta Dinamo în viitor?
- Dinamo devine un club modern, occidental, ca idei, organizare, management, ţinută, absolut tot. Noi avem inteligenţă şi management, nu low-cost. Asta înseamnă dezvoltarea departamentului de scouteri şi a tuturor departamentelor, şi nu faptul că se cheltuiesc sume mici pe transferuri!

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Ţucudean i-a impresionat şi pe catalani
George Ţucudean le-a plăcut şi dinamoviştilor, şi catalanilor. Vîrful de 21 de ani i-a impresionat pe coechipieri, care l-au felicitat după meci: "Bravo, ai avut tupeu, ai încercat şi ai reuşit să le pui probleme celor de la Barcelona, te-ai bătut de la egal la egal cu Pique!". David Villa, golgeterul all-time din "naţionala" Spaniei, a vorbit şi el laudativ despre arădean: "Am văzut un jucător destul de bun în atacul lui Dinamo, mi s-a părut foarte puternic. Echipa română a fost destul de bine pregătită fizic".

Koulibaly şi Galcev la debut
Doi dinamovişti au debutat tocmai în amicalul de sîmbătă. Titular, stoperul stînga Koulibaly a avut o prestaţie sigură, în cele 61 de minute în care a jucat, fiind unul dintre cei mai buni dinamovişti. Probabil, va fi titular şi vineri, la Chiajna, alături de Dragoş Grigore. "A fost un meci electrizant, sper să mai joc astfel de partide. Dinamo poate deveni o mare echipă", a declarat africanul după partidă. Şi bulgarul Galcev a prins ultimele 5 minute pe gazon, închizătorul fiind la prima apariţie în tricoul "cîinilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (95)
dol
dol  •  14 August 2012, 15:37

Si pe ce stadion o sa jucam in fotbalul mare?

johnitza
johnitza  •  13 August 2012, 19:44

"Noi avem inteligenţă şi management, nu low-cost" ?!?!?!?!? WTF!!!

room
room  •  13 August 2012, 19:41

Mai usor cu pianul pe scari!

Vezi toate comentariile (95)
Comentează