FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BRAUNSCHWEIG 1-0

Victoria lui Palici » Andone a încercat un sistem nou în meciul cu Braunschweig, scor 1-0. Cum s-au descurcat jucătorii

Palici îi ține pe dinamoviști în joc de glezne, încă n-a semnat prelungirea contractului ce-i expiră în vară
Palici îi ține pe dinamoviști în joc de glezne, încă n-a semnat prelungirea contractului ce-i expiră în vară

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 00:00

Roş-albii au jucat într-un sistem cu trei fundaşi care a scos la iveală mari probleme atât în defensivă cât şi în ofensivă.

Dinamo nu a rupt gura târgului în al doilea meci amical de la Marbella, cu primul loc din Zweite Bundeslinga, Eintracht Braunschweig.

Deşi a anunţat că are de gând să lucreze în acest cantonament sistemele de joc 4-3-3 şi 4-2-3-1, Ioan Andone a început ieri într-un 3-4-3 cu Ceccarelli, Nedelcearu şi Marici pe linia de fund.

Flancurile au fost asigurate de Laurenţiu Corbu în dreapta şi Steliano Filip în stânga, dar în ciuda schimbării, nu s-a simţit niciun plus ofensiv.

Probleme în atac

Roş-albii au fost dominaţi serios de la un cap la altul al jocului, nereuşind să pună în pericol poarta nemților decât o singură dată, prin Dan Nistor, care a executat bine o lovitură liberă (minutul 20).

În rest, adversarii au dominat şi au avut mai multe ocazii serioase de gol, dar Brănescu a arătat o formă bună, reuşind să respingă toate încercările germanilor. Ce-i drept, portarul dinamovist a fost ajutat şi de bara porţii o dată.

Roti cel nervos

Deşi a marcat golul victoriei în amicalul anterior, cu Tianjin, Dorin Rotariu nu a impresionat prin joc. Nu a făcut-o nici ieri. Sau a făcut-o într-un mod negativ.

Roti a avut o altă evoluţie extrem de modestă, dar şi-a găsit timp să comenteze constant deciziile arbitrilor şi chiar l-a făcut pe Andone să izbucnească de pe margine la adresa elevului său pentru a-l potoli.

În minutul 72, Dorin a avut un conflict cu un jucător german şi chiar i-a dat acestuia un cap în gură, acţiune ce i-a adus imediat schimbarea lui cu Târcoveanu.

Maxi şi Palici, decisivi

Odată cu intrările lui Maxi Oliva şi Palici a venit şi victoria lui Dinamo. După transversala lovită de Busuladzici de la 20 de metri în minutul 87, un minut mai târziu, Oliva a centrat perfect din flancul stâng, fix pe capul lui Daniel Popa, iar acesta a fost împins.

Penalty,  Palici a marcat pentru a doua victorie a lui Dinamo din tot atâtea amicale jucate. Dacă roş-albii i-au dominat copios pe Tianjin Teda, aceştia au câştigat norocos cu Braunschweig şi au arătat mari probleme la construcţie, finalizare, dar şi pe faza defensivă.

"Nimeni nu trebuie să îşi facă griji şi nici iluzii în legătură cu procesul meu cu domnul Badea. Prioritatea mea va rămâne clubul Dinamo. Nu se pune problema să nu mai fiu la Dinamo"
Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo

"A fost un meci foarte, foarte greu. Am avut probleme de posesie, nu am putut să fim agresivi, nu am putut să atacăm, dar pentru pregătire a fost un meci extraordinar"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Nu se pune problema ca Mutu să plece de la Dinamo. E un club profesionist, unde el poate să învețe multe lucruri"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Dinamo - Eintracht Braunschweig (Germania II) 1-0

A marcat: Palici (88 - pen)

Dinamo: Brănescu (46 Penedo) - Ceccarelli (61 Busuladzici), Nedelcearu (86 M. Popescu), Marici - L. Corbu, Nistor (81 Vl. Olteanu), Dudea (61 Mahlangu), St. Filip (61 M. Oliva) - Hanca (61 Palici), Nemec (74 D. Popa), D. Rotariu (73 Târcoveanu). Antrenor: Ioan Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  24 Ianuarie 2017, 05:16

SA VA FIE CLAR.. DA.. TOT STRAINII SUNT BAZA..PALICI BUSU OLIVA SI MAHLANGU IN CURAND..FILIPAO..ROTI NISTOR SI ALTI LESINATI CAM VARZA.. DOAR PE HANCA CE L SIMT CA ARE VALOARE SI.. SPIRIT DE CAINE.. RESTUL MAI PARDON..I AS VINDE MAINE..DE CONDUCERE NU MAI ZIC..NULITATI..

zecs93
zecs93  •  21 Ianuarie 2017, 15:51

Da nu ziceti cum a fost dominata Dinamo de echipa aia, incercand un sistem nou nout (3-4-3) si cu jucatori care nu au jucat niciodata impreuna, cum au intrat titularii palic,busuladzic,hanca,daniel popa,oliva Dinamo a controlat ostilitatile si chiar a castigat !!! Stiu o sa ziceti ca din penalty e pomana dar Dinamo a avut o ocazie la o lovitura libera centrata de nistor iar daca daniel popa o baga, nu mai era nevoie de penalty asa ca sssst la fraieri !!

105056153340977
Vasile Craciun  •  21 Ianuarie 2017, 13:40

Dar, *** de la fcsb ce au facut ? daca te prind pe langa Dinamo iti rup gatul, ziarist prost ce esti ! *** ba !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează