FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - OLDHAM 2-2 / CORESPONDENŢĂ DIN LEIGH (ANGLIA)

VIDEO Bere caldă » Dinamo a făcut doar egal cu Oldham, 2-2, dar Alexe a jucat ca într-un meci de Champions League

Meciul dinamoviştilor a fost urmărit de antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers
Meciul dinamoviştilor a fost urmărit de antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 00:17

Dinamo n-a putut ieri să pună la pămînt o formaţie de liga a treia, modestă după linia din clasament, dar care s-a bătut cu tupeu cu roş-albii.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!

"Cîinii" au început timorat al doilea amical din Albion, Oldham Athletic, un nume clasic în fotbalul englez, chiar dacă acum a terminat pe 19 în liga a treia, avînd controlul ostilităţilor în primele 20 de minute. Iar greşeala puerilă a lui Grigore, minge "acasă" trimisă neglijent, a fost taxată de gazde, care au deschis scorul din penalty-ul provocat de Bălgrădean.

Mai multe imagini!

S-a molipsit şi Asanovici de la colegul său, greşind la golul doi al englezilor marcat de MacDonald, o fi fost cadou fiindcă adversarul tocmai semnase ieri cu noul său club. Totuşi, croatul a avut o prestaţie bună, în afara erorii.

Extrem de arţăgos şi implicat, Alexe, "monitorizat" şi de antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers, spectator în prima repriză pentru că fiul său joacă la Olhdam, s-a bătut pentru un balon, iar Rus a reluat englezeşte, fără milă, egalînd.

Căpitanul roş-albilor a jucat de parcă ar fi simţit că scouterii europeni sînt cu ochii pe el. A marcat, profitînd de-o eroare "à la Grigore" a unui adversar şi-a savurat golul alături de colegi şi de spectatorii care-l aplaudau.

Fai, evaziv pe dreapta
Camerunezul Collins Fai a fost folosit ca fundaş dreapta, în prima repriză, însă n-a mai dat acelaşi randament împotriva lui Livingston, 3-0, cînd a evoluat pe stînga şi-a contribuit la un gol. Africanul a fost timorat la început, fiind depăşit lejer de adversari, şi-a mai revenit, a oferit pase bune, dar şi destule greşite. În partea a doua a trecut pe stînga, o prestaţie mai sigură.

Dinamo - Oldham 2-2 (1-1)
Au marcat: Rus (29), Alexe (61) / Baxter (19-pen), MacDonald (65)

Dinamo: Bălgrădean (Naumovski 46) - Fai (A. Radu 88), Grigore (Durimel 84), Asanovici, Nica - Matei, Rus, Curtean, Rotariu (Strătilă 58) - Alexe, Dănciulescu (Thomas 73).

Inbox
- Boubacar şi Popa II au fost menajaţi ieri, resimţind nişte probleme musculare.
- La meci au asistat şi 500 de suporteri ai englezilor, care i-au aplaudat şi încurajat pe "cîini" şi cînd au avut reuşite pe teren. Printre sutele de tricouri albastre şi un român, cu tricoul de la Dinamo al lui Bratu.
- Roş-albii au solicitat două penalty-uri în prima repriză, însă Mulţescu a fost mult mai temperat decît la primul amical.
- Cînd se pregătea să-l introducă pe Hasanovici, Mulţescu a fost surprins de arbitru, care a fluierat finalul partidei.
- Mijlocaşul Toni Rodgers, fiul antrenorului lui Liverpool, jucător la Oldham: "Îmi place cum joacă Dinamo, dar am văzut Steaua cînd a evoluat contra lui Ajax şi a lui Chelsea, pare o formaţie mai puternică. Aş juca în România dacă m-ar căuta o formaţie de prima ligă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
blackpoid
blackpoid  •  06 Iulie 2013, 14:35

De unde ati gasit titlul asta: Alexe a jucat ca intr-un meci de champions league? Stie petarda asta ce inseamna champions league? El nu stie nici macar ce inseamna grupele europa league .

xzx
xzx  •  06 Iulie 2013, 12:42
Postat de cosmin97 pe 06 Iulie 2013, 11:37

Cand joci in C.L numai atunci poți juca ca in C.L ,pe cand Alexe nu a jucat niciodată in C.L si nici nu va juca vreodată .E cam umflat nu cred ca are valoare de asa ceva.

e umflat la figurat ))) nu la propriu ca Rusescu ))))))))))))

cosmin97
cosmin97  •  06 Iulie 2013, 11:37

Cand joci in C.L numai atunci poți juca ca in C.L ,pe cand Alexe nu a jucat niciodată in C.L si nici nu va juca vreodată .E cam umflat nu cred ca are valoare de asa ceva.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează