FOTBAL  »  AMICALE  »  CSU CRAIOVA - FORTUNA DUSSELDORF 1-1

VIDEO Ca în anii 2000! CSU s-a adaptat rapid la fotbalul românesc: ce manevre ciudate face cu Mingote în amicale!

Nemții n-au știut de minciuna oltenilor și l-au deconspirat pe Mingote într-o poză din amicalul de sâmbătă seara // FOTO Facebook
Nemții n-au știut de minciuna oltenilor și l-au deconspirat pe Mingote într-o poză din amicalul de sâmbătă seara // FOTO Facebook

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 00:00

CSU Craiova încă nu l-a legitimat pe portughez, motiv pentru care oltenii au anunțat pe site-ul oficial că, împotriva Fortunei, în poartă a stat Andrei Vlad, un junior.

Juveții au început deja amicalele din stagiul de pregătire din Malta, iar prima adversară a fost una de tradiție din Germania: Fortuna Dusseldorf. Echipa ajunsă în liga a doua a dat piept cu Ivan și compania, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

Cel mai important eveniment al meciului nu a fost remiza dintre cele două combatante, ci o practică a clubului din Bănie ce aduce aminte de vremurile apuse ale fotbalului românesc. Ce s-a întâmplat mai exact?

Pedro Mingote, fostul portar de 36 de ani al celor de la ASA, s-a despărțit de gruparea mureșeană și a ajuns la o înțelegere cu șefii Universității. Chiar dacă lusitanul a plecat cu Craiova în cantonament, transferul nu a fost înregistrat momentan la Ligă, iar oficialii din Bănie nu au vrut să riște nimic.

Deși portughezul a început ca titular partida cu Dusseldorf, pe site-ul oficial al oltenilor, în formula de start a lui Mulțescu a apărut Andrei Vlad, un goalkeeper de 17 ani. Informația a fost imedat contrazisă de contul oficial de Facebook al Fortunei.

Pe foaia de joc postată de clubul german apărea Pedro titular, iar pozele cu veteranul portughez între buturi au risipit orice urmă de îndoială.

Modelul Cursaru

Acest fel de acoperire a urmelor amintește de un episod amuzant de la începutul anilor 2000, când Cătălin Cursaru s-a transferat la Bacău. În acea vreme, președintele moldovenilor era Gheorghe Chivorchian, iar Cătălin a fost adus în probe de la Chimia Brazi, din liga a treia.

Atacantul marca pe bandă rulantă în amicale, dar pentru că nu se semnase contractul cu Bacăul, cei de la club îl treceau pe Florin Petcu pe lista marcatorilor, pentru a nu atrage atenția altor formații în legătură cu valoarea lui Cursaru și a nu fi "furat" de alții.

CSU Craiova - Fortuna Dusseldorf (Germania, I)  1-1

  • Au marcat: Al. Popescu (78) / Iyoha (23)

CSU: Mingote - Vlădoiu, Acka, Dumitraș, Briceag - Zlatinski, Screciu, Bancu - Al. Manea, A. Ivan, Băluță. Antrenor: Gheorghe Mulțescu. Au mai jucat: L. Popescu, R. Petre, Kelici, A. Popov, Mateiu, Bârzan, N. Rocha, Gustavo, Măzărache, A. Popescu

Save

Save

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ipsilante
ipsilante  •  11 Ianuarie 2017, 11:56

Asa e! Meci bun facut de Stiinta in circumstantele date. Nu cred ca-i era frica cuiva sa nu i-l fure pe "juniorul" Mingote, dupa golul hilar, incasat printre picioare. Nu sunt fan Mingote si nu vad mutarea ca pozitiva. FORZA STIINTA!

gazistu
gazistu  •  09 Ianuarie 2017, 19:02
Postat de ovidiu_3003 pe 09 Ianuarie 2017, 10:25

Un meci bun facut de echipa noastra ...frumos golul lui A.Popescu ...

ai fost acolo ? ;=)))

iulihenry14
iulihenry14  •  09 Ianuarie 2017, 10:50

Bre nea Marinescule...Liga nu are ce sa iti faca daca folosesti jucatori liberi de contract in amicale...chiar si nelegitimati. Altfel ar fi depunctate/amendate toate echipele care aduc in probe jucatori. Pe foaia de joc aparea Andrei Vlad pentru ca baietii de la Craiova nu vor ca alte echipe sa stie de Mingote ca e liber de contract, exact ca in cazul Cursaru.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează