FOTBAL  »  AMICALE  »  ŞTEFĂNEŞTI (III) - RAPID 3-5

VIDEO Ca pe maidan » Rapidiştii s-au distrat în amicalul cu Ştefăneşti, scor 5-3

Herea a înscris două goluri în amicalul cu Ştefăneşti
Herea a înscris două goluri în amicalul cu Ştefăneşti

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 20:40

Giuleştenii au făcut spectacol la Ştefăneşti, însă defensiva a scîrţîit în partea a doua, cînd rapidiştii au încasat trei goluri cu tinerii în apărare.

Rada nu se poate plînge de apetitul ofensiv al echipei, chiar dacă adversarul a fost unul modest, locul 2 din Liga a 3-a. Herea şi compania au făcut show, reuşind să înscrie de cinci ori. Problema a fost în defensivă, unde "speranţele", introduse în teren după pauză, au reuşit contraperformanţa de a primi trei goluri în şapte minute.

VIDEO cu rezumatul partidei

Lucru ce nu ar trebui să mire, jucătorii proveniţi de la echipa secundă a Rapidului fiind colegi de eşalon cu fotbaliştii Ştefăneştiului pînă în această iarnă.

Cel mai în formă giuleştean a fost Ovidiu Herea, acesta reuşind să înscrie de două ori în primele 20 de minute. După pauză au intrat şi jucătorii ofensivi din noul val: Ciolacu, Martin şi Ioniţă, cu toţii reuşind să îşi treacă numele pe tabelă.

Concluzia? Antrenorul Rada poate alinia un prim "11" decent, dar nu are dubluri pe posturi, mai ales în compartimentul defensiv, unde Dăescu sau Stoica nu dovedesc că sînt destul de "copţi" pentru meciurile tari ale Ligii 1.

"Copos nu va primi nici un ban"
Clubul din Grant a emis un comunicat de presă prin care a dorit să clarifice lucrurile în legătură cu insolvenţa: "Planul de reorganizare e conceput astfel încît să asigure supravieţuirea clubului. Acest lucru nu poate fi asigurat decît în condiţiile în care cea mai mare parte a creanţelor va fi anulată. Concret, şi societăţile comerciale din grupul ANA şi finanţatorul clubului, Gheorghe Copos, vor primi zero euro din totalul creanţelor de 20 de milioane".

"Mă bucur că am marcat, sper să o fac şi în campionat. A fost un amical reuşit, păcat că nu ne-am concentrat în repriza a doua şi am primit trei goluri în şapte minute" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

"Unii jucători cred că dacă au ajuns din Liga a 3-a în Liga 1 sînt fotbalişti. Cei folosiţi în prima repriză vor avea liber, restul vin mîine la atrenament. Şi va fi unul solicitant" ( Marian Rada, antrenor Rapid)

Ştefăneşti (III) - Rapid 3-5
Au marcat pentru giuleşteni: Herea (8, 19), M. Roman (38), Martin (49), Al. Ioniţă (90)

Rapid: Drăghia - I. Voicu, Oros, Abrudan, Mardare - M. Roman, E. Dică, N. Grigore, Al. Ioniţă II - Herea, Pancu. Antrenor: Marian Rada. Au mai jucat: Al. Coman, Stana, Dăescu, M. Stoica, Fl. Călin, A. Matei, Ciolacu, Al. Ioniţă, Martin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dihorul
dihorul  •  25 Martie 2013, 11:17

Astia tineri mai au nevoie de experienta. Sa iei 3 goluri la foc automat.... Au intrat pe teren cu nasul pe sus si asta costa.

buratinos
buratinos  •  24 Martie 2013, 15:17
Postat de daveroirl pe 24 Martie 2013, 04:50

mare victorie ,mare! avand in vedere ca se pregatesc pt liga C!:))

era mai bine cu Braila!!!1

theopalas
theopalas  •  24 Martie 2013, 12:30
Postat de mstotti pe 24 Martie 2013, 10:02

Da,avand in vedere cu cine ati jucat.Victorie mare!

Da voi cu cine ati jucat? Ati primit si trei goluri :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează