FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - IFK GOTEBORG 2-0

VIDEO Campioana amicalelor » Dinamo a cîştigat ”Marbella Cup 2014”. Primul trofeu cu Flavius Stoican antrenor

Thicot e indispensabil în formația gîndită de Stoican
Thicot e indispensabil în formația gîndită de Stoican

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 22:12

"Cîinii" au cîştigat turneul Marbella Cup 2014, după ce i-au învins aseară pe suedezii de la IFK Goteborg.

Flavius Stoican a arătat clar că doreşte cîştigarea unui trofeu, chiar dacă vorbim de un turneu amical de pe Costa del Sol. Astfel, cel mai tînăr antrenor al Ligii 1 a trimis în teren cea mai bună garnitură, cu Thicot plombă pentru locul rămas liber în apărare după accidentarea lui Durimel.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Plombă ce s-a achitat onorabil de sarcini şi chiar a marcat primul gol al lui Dinamo, şut din 10 metri, pe sub portar. În prima parte a mitanului întîi, "cîinii" a avut aerul unei echipe care joacă un meci oficial, calculat şi organizat.

Călcîie şi şuturi-bombă
Ţucudean a lovit bara cu călcîiul, a driblat, a coborît să ceară baloane, Matei şi Munteanu au încercat poarta suedezilor cu şuturi de la depărtare, şuturi respinse cu greu de portarul Alvbage.

În startul reprizei a doua, Goteborg a pus presiune serioasă pe poarta "cîinilor". Degeaba însă, pentru că Dinamo s-a comportat bine, s-a apărat corect, fapt ce i-a permis lui Stoican să introducă, rînd pe rînd, mai toate rezervele de pe bancă.

Înlocuitorul lui Ţucudean, Kamil Bilinski a arătat de ce a costat 500.000 de euro şi a marcat un gol superb cu o "rachetă" de la 20 de metri, al doilea gol al său de cînd a venit în Ştefan cel Mare.

"Dinamo nu e cu gîndul la titlu, sîntem pe cinci. Totuşi, pas cu pas, dacă o să cîştigăm de la meci la meci, nu e imposibil să ne luptăm şi pentru campionat" (Steliano Filip, fundaş Dinamo)

"Sînt mulţumit de ce jucători am la dispoziţie. Băieţii muncesc foarte mult şi trebuie felicitaţi pentru asta. Trebuie să mergem în continuare pe acelaşi drum" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Criticile ne motivează şi ne fac să fim mai buni. Mai ales dacă vin din partea unor dinamovişti care îşi doresc ca Dinamo să ajungă la un nivel foarte mare. Aceste lucruri ne fac să fim mult mai atenţi la jocul nostru" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Pe lîngă cîştigarea acestui trofeu, cred că mai important este că jucătorii care au venit tineri şi foarte tineri se mişcă şi arată bine în joc. Îmi place că avem competiţie serioasă pe fiecare post" (Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo)

Dinamo - IFK Goteborg 2-0
Au marcat: Thicot (33), Bilinski (81)

Dinamo: Bălgrădean – L. Rus, Thicot, Dr. Grigore, S. Filip – Boubacar, C. Munteanu – V. Lazăr, I. Şerban, C. Matei – Ţucudean. Antrenor: Flavius Stoican. Au mai jucat: Elton, Cioinac, Bărboianu, Thomas, Velici, Bilinski, Grecu, Asanovici şi Diakhate

Rezultatele lui Dinamo la Marbella Cup 2014
Dinamo - Korona Kielce (Polonia, I): 2-1
Dinamo - Dinamo Kiev (Ucraina, I): 1-3
Dinamo - Guangzhou Avergrande (China, I): 2-0
Dinamo - IFK Goteborg (Suedia, I): 2-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (132)
salaaurel
salaaurel  •  07 Februarie 2014, 15:49

Anul acesta este si primul si ultimul trofeu,dar si acesta din întâmplare echipa lu peste fript.

thenew
thenew  •  07 Februarie 2014, 14:56
Postat de mefi pe 07 Februarie 2014, 14:34

si totusi cand va fi parade pe Stefan cel Mare ?? adevarul ca si-au atins obiectivul pe anul acesta au castigat o cupa..acum urmeaza ca UEFA sa omologheze trofeul si sa le aloce un loc in UL,sint convins ca la primul meci cu viitorul trofeul o sa fie plasat in vestiarul echipei pt stimulare:)))

Cind ni scoala, ba !!

mefi
mefi  •  07 Februarie 2014, 14:34

si totusi cand va fi parade pe Stefan cel Mare ?? adevarul ca si-au atins obiectivul pe anul acesta au castigat o cupa..acum urmeaza ca UEFA sa omologheze trofeul si sa le aloce un loc in UL,sint convins ca la primul meci cu viitorul trofeul o sa fie plasat in vestiarul echipei pt stimulare:)))

Vezi toate comentariile (132)
Comentează