FOTBAL  »  AMICALE  »  DEBRECEN - DINAMO 6-0

VIDEO Dinamo a fost taxată de propriii fani » Suporterii i-au luat la rost pe "cîini" la sosirea în ţară

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 15:44

Dinamo a revenit în ţară după ce a fost umilită de Debrecen, scor 6-0, şi a fost luată imediat la rost de propriii fani.

"Cîinii" s-au cazat peste noapte la un hotel din Oradea, însă nici acolo nu au scăpat de furia suporterilor care i-au întîmpinat extrem de supăraţi: "Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi", a fost una dintre scandările fanilor.

Nici Nedelcearu nu a fost ocolit de suporteri, acesta fiind ironizat: "Baftă, Ionuţ! Barcelona te ia!", i-a strigat un fan.

Simpatizanţii clubului din "Ştefan cel Mare" n-au uitat nici de faptul că la Dinamo este o modă ca antrenorii să fie schimbaţi tot mai des şi şi le-au pus întrebări dinamoviştilor: "Mai schimbăm un antrenor săptămîna asta? Mergem la Negoiţă?".

Vezi VIDEO cu reacţia fanilor


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (85)
luc11
luc11  •  30 Martie 2015, 16:54
Postat de alingeorgian. pe 30 Martie 2015, 02:46

si nu in ultimu rand ca sa te completez, ultima cazatura de la echipa este chiar antrenoru care baga aceste cazaturi de jucatori in teren si anume mister Flavius Guardiola Stoican S.R.L.

da barboianu ce are ???sau e contaran cu trompeta de antrenor...cand am vz ca l-a introdus si pe Durimel eram sigur ca mai luam...si Costache ala la ce l-au mai carat cu ei? nu s-a vazut de la Bucuresti ca e praf ?

alingeorgian.
alingeorgian.  •  30 Martie 2015, 02:55
Postat de i.love.putin pe 29 Martie 2015, 17:14

Sa fie trimisi inapoi la Moscova de au fost adusi cu tancurile. O mizerie care face tara de rusine, au ajuns ungurii sa rada de noi din cauza acestei panarame de club clonat de sovietici.

bah cap de melc, tu vorbesti de moscova si alte nume rusesti si il ai idol pe vladimir putin calare pe o racheta ??? doamne, tu-l in gura pe paznicu de la obregia care a lasat poarta libera timp de 5 min , se pare ca au iesit prea multi dezaxati deacolo in libertate. Te rugam, fa-ne un bine si inchideti netu si pune o panglica neagra in semn de doliu internetational :))

alingeorgian.
alingeorgian.  •  30 Martie 2015, 02:50
Postat de mariuspuma2009 pe 29 Martie 2015, 16:51

Ce meci a fost 6 - 0 de mult nu am mai vazut asa meci bun facut de Dinamo se vede ca au stofa de campioni deja imi este frica ca ne fura locul I

dute mah si perieti oilee :))) de preferat adu si ajutoare de la poarta alba ca doar unu e El Ciobandante si poate sa te ajute in experienta mulsului si a periatul oiteloor barsane care sar pe campia ghencei de zici ca au fumat iarba deacolo si nu au mancato.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează