FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR CLUJ - LUCERNA 1-0

VIDEO + FOTO CFR Cluj s-a impus şi în cel de-al doilea amical al iernii, 1-0 cu Lucerna

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 ianuarie 2013 16:04

Campioana României n-a avut mari probleme nici în cel de-al doilea amical din Marbella, trecînd fără emoţii de Lucerna, scor 2-0.

La fel ca şi în prima partidă de pregătire, Paulo Sergio a trimis pe teren o echipă formată mai mult din rezerve, titularii intrînd pe parcurs. În minutul 5, Rada a trimis puţin pe lîngă din lovitură liberă de la 20 de metri. Fundaşul trecut pe la Rapid şi Steaua a fost periculos şi 10 minute mai tîrziu, cînd a trimis puternic de la marginea careului, dar şutul a fost reţinut de goalkeeperul advers.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Weldon, brazilianul revenit după împrumutul la Changchun Yatai, a reuşit să deschidă scorul în minutul 37, profitînd de o gafă în apărarea adversă.

În minutul 68 şi-au făcut apariţia pe teren şi titularii, Felgueiras, Cadu, Piccolo, Sepsi, Mureşan, Muniru, Maah, Rui Pedro, Valente şi Kapetanos, Panin fiind singurul neînlocuit.

Echipa de start a CFR Cluj: Stăncioiu – Panin, Maftei, Rada, Camora -  Godemeche, Celestino – Păun, Deac, Hora - Weldon

Amicalele CFR-ului:
25 ianuarie CFRCluj – Young Boys Berna
30 ianuarie CFR Cluj – Videoton
1 februarie CFR Cluj – Dnepr Dnepropetrovsk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cfrclujole
cfrclujole  •  23 Ianuarie 2013, 15:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

vrea sa ne arate ca stie ungureste si citeste toate stirile despre CFR, indiferent de limba in care sunt publicate!:))

dan76cj
dan76cj  •  23 Ianuarie 2013, 15:21
Postat de 46rossi pe 23 Ianuarie 2013, 15:03

PAUN va fi mare jucator, daca nu se prosteste ca Negrut. E F BUN COPILU, tre sa-l tina din scurt, ca pe Negrut si pe Bus i-au scapat din control, si acum au numai cluburi si femei in cap !

Si clubul are partea lui de vina: ar trebui sa le puna clauze foarte drastice in contract, cu amenzi usturatoare, ca altfel ajung si ei sa umble cu sticla de tuica de prune in masina(in caz ca li se face sete), la fel ca alt coleg de-al lor ....

cfrclujole
cfrclujole  •  23 Ianuarie 2013, 15:17
Postat de 46rossi pe 23 Ianuarie 2013, 15:03

PAUN va fi mare jucator, daca nu se prosteste ca Negrut. E F BUN COPILU, tre sa-l tina din scurt, ca pe Negrut si pe Bus i-au scapat din control, si acum au numai cluburi si femei in cap !

si mie mi-a placut Paun, e talentat baiatul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează