FOTBAL  »  AMICALE  »  AMICAL

VIDEO + FOTO Fotbal pe zăpadă! Liderul din Liga a 2-a și liderul din Liga a 3-a au jucat un amical spectaculos! S-au marcat 8 goluri

FOTO: Vlad Nedelea +11   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 15:50

Juventus București, liderul din Liga a 2-a, și Metaloglobus, liga a 3-a, au jucat azi o partidă amicală.

Gazdele s-au impus cu 5-3, partida disputându-se pe terenul sintetic de la baza Juventus București.  Meciul a fost condus de Alexandru Tudor, cel care a și glumit cu jucătorii pe seama frigului. "Câte minute mai vreți să jucați? 15?", s-a amuzat arbitrul.

Stadionul central al celor de la Juventus este acoperit cu zăpadă, dar angajații clubului muncesc din greu pentru a deszăpezi gazonul. Meciurile din Liga a 2-a se reiau la finalul lunii februarie, iar oficialii lui Juventus fac eforturi pentru ca gazonul să fie în cea mai bună stare.

După 19 etape, Juventus București este pe primul loc, cu 45 de puncte. Metaloglobus are 35 de puncte după 13 etape și este lider în Seria 2 din Liga a 3-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează