FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

VIDEO Rebelul le dă aripi » Cosmin Matei a jucat impecabil în amicalul cu Austria Klagenfurt, scor 6-0

Chiar dacă nu a marcat, Matei a fost cel mai bun jucător de pe teren
Chiar dacă nu a marcat, Matei a fost cel mai bun jucător de pe teren

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 24 iunie 2012 22:37

Cosmin Matei a fost cel mai bun dinamovist la primul test al verii, iar Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi Niculae rămînînd aceiaşi clasici care dau viaţă echipei.

Dinamo 2012 seamănă izbitor cu echipa care termina pe primul loc sezonul de toamnă în 2011. Mingile de gol au un singur punct de plecare: Cătălin Munteanu. La finalizare apare, ca de obicei, Ionel Dănciulescu, iar Marius Niculae se bate cu adversarii ca la o finală de Cupă, chiar şi cînd aceştia abia au scăpat de amatorism, aşa cum au fost austriecii de aseară.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul!

Cel mai mare cîştig al echipei îl reprezintă infuzia de sînge proaspăt, Steliano Filip şi Cosmin Matei fiind punctele de unde poate începe trasarea unui New Dinamo. Matei a "făcut" două dintre cele cinci goluri ale roş-albilor. A scos penalty, ratat de Marius Niculae (3), apoi i-a servit pe Danciu-gol (45) şi Laurenţiu Rus (56).

Ţucudean (66) a tras cu sete de la 25 de metri, puştiul Steliano Filip (68) a marcat cu o "scăriţă" de efect, iar Strătilă şi-a ridiculizat adversarii şi a aşezat mingea în vinclu.

Dinamo - Austria Klagenfurt (Austria, liga a III-a) 6-0
Au marcat: Dănciulescu (45), L. Rus (56), Ţucudean (66), S. Filip (68), Muşat (71), Strătilă (76)

Dinamo: Naumovski (Bălgrădean, 46) - Nica (Homei, 80), Luchin, D. Grigore (Moţi, 63), Pulhac (Strătilă, 72) - L. Rus (S. Filip, 63), Muşat, C. Munteanu, C. Matei (Selagea, 63) - Dănciulescu (Ţucudean, 63), M. Niculae (Axente, 63)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Koulibaly şi Boubacar n-au jucat
Ultimele transferuri ale roş-albilor, fundaşul stînga burkinabez Paul Koulibaly (26 de ani) şi mijlocaşul Mansaly Boubacar (24 de ani), nu au evoluat deloc aseară. Cei doi au rămas la hotel pentru a se antrena suplimentar, ambii fiind în urmă cu pregătirea fizică.

Inbox:
- Cristi Pulhac s-a accidentat în minutul 44 la laba piciorului drept şi a continuat să joace şchiopătînd.
- Eric de Oliveira a devenit liber de contract, dar "cîinii" nu se pot apropia de el: "E suspendat 16 etape şi ar însemna să-l folosim abia la anul. Scapă de pedeapsă doar dacă semnează cu Gaz Metan".
- Stoperul Florin Mureşan (22 de ani), de la Olimpia Satu Mare, a semnat un contract pe patru sezoane cu Dinamo. Mureşan va evolua pentru echipa secundă a clubului.

Amicalele "cîinilor" în Austria:
27 iunie: Dinamo - USK Anif (Austria, liga a III-a)
28 iunie: Dinamo - Şahtior Doneţk (Ucraina I)
30 iunie: Dinamo - SV Grodig (Austria, liga a II-a)
1 iulie: Dinamo - Anorthosis Famagusta (Cipru I)
4 iulie: Dinamo - Red Bull Salzburg (Austria I)
7 iulie: Dinamo - Neftci Baku (Azerbaidjan I)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
mihaienache
mihaienache  •  25 Iunie 2012, 19:29
Postat de biancorossi pe 25 Iunie 2012, 12:46

poate era doar drogat. neata.

toti mari fotbalisti ai lui dinamo au fost machitori sefi......sa zica nea danut lupu daca mint :)))

biancorossi
biancorossi  •  25 Iunie 2012, 12:48
Postat de redbuldog pe 25 Iunie 2012, 12:43

Don Bonetiiiiiiiiiiiii nu mai transferati la numar..!Incepeti draq reconstructia care trebuia facuta de acum 3 ani,daca nu se dau sanse unei generatii de exceptie,toti pusti de mare viitor,pe care-i ,,detine" Dinamo.si se continua cu ,,eternii" clasici si comici ai gazonului Moti,Grig,Pulhac.Munteanu, Danciu,vom ramane printre ,,deziluziile" competitiilor interne si europene..

generatia aia de exceptie sunt baietii de la u 19, vestiti campioni la halbere subacvatice din plonjon aerian ?? multi stiu, putini pricep. sunt doar cativa seriosi acolo, da, filip, roman, c matei, rafi stanescu si nica. restul nu sunt chiar usa de biserica. mai informeaza-te si tu, vuieste satul despre U 19.

biancorossi
biancorossi  •  25 Iunie 2012, 12:47
Postat de redbuldog pe 25 Iunie 2012, 12:46

Decat 3 masline zbhorsite ,africane ,aduse din liga 3-4,mai bine sa le dam o sansa lui Nica,Muresan,Filip,Matei,Buia,Roman,Markus,Stanescu etc...

pai vreo 3-4 au si jucat ieri, care e problema?

Vezi toate comentariile (28)
Comentează