FOTBAL  »  AMICALE  »  GAZ METAN - FC METALURG ZAPOROJE 3-0

Vitinho a făcut spectacol pentru Gaz Metan în victoria cu Metalurg Zaporoje, 3-0

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 februarie 2012 15:08

Medieşenii pregătiţi de tehnicianul Cristi Pustai s-au deplasat astăzi de la Belek la Lara pentru amicalul cu formaţia Metalurg Zaporoje.

Gaziştii au invins cu scorul de 3-0 echipa din liga secundă a Ucrainei, punctele medieşenilor fiind marcate de Vitinho, Roman şi Avram.

Tehnicianul Cristi Pustai a început meciul în formula: Pleşca - Zaharia, Lazăr, Frăsinescu, Buzean - Todea, Markovici - Avram, Nicandro, Petre - Vitinho pentru ca după pauză să mai evolueze Roman, Muth şi Bozeşan.

"Încet începem să ne punem la punct, începem să ne omomgenizăm. A dispărut şi oboseala, dar important este să fim apţi în campionat pentru că punctele vor fi foarte importante", a afirmat portarul Răzvan Pleşca.

Medieşenii au primit liber în această după-amiază din partea tehnicianului Cristi Pustai şi au mers la cumpărături la un centru comercial din staţiunea Lara.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mediash
mediash  •  06 Februarie 2012, 05:11

Vitinho ar trebui titularizat meci de meci ca ii cu mult peste ceea ce avem noi acuma...roman, litu, bratu care sunt egali cu 0

mediash
mediash  •  06 Februarie 2012, 00:20
Postat de assf pe 05 Februarie 2012, 15:55

asa frate doar deaia ai dus 3 juniori ..in antalya ..sa le dai sansa sa joace 45 de minute in 5 meciuri. treaba buna...degeaba.si ne mai miram ca nu vine nimic din spate.

daca nu sunt veniti de la bistrita si nu sunt pilele lu` horoba

assf
assf  •  05 Februarie 2012, 15:55

asa frate doar deaia ai dus 3 juniori ..in antalya ..sa le dai sansa sa joace 45 de minute in 5 meciuri. treaba buna...degeaba.si ne mai miram ca nu vine nimic din spate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează