FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - BARCELONA, SÎMBĂTĂ, ORA 20:15, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI REALITATEA TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Vor să facă spectacol » Dinamoviştii visează la o victorie în meciul cu Barcelona

Organizatorii aşteaptă în tribune şi multe reprezentante ale sexului frumos, venite să-l vadă de aproape pe Pique
Organizatorii aşteaptă în tribune şi multe reprezentante ale sexului frumos, venite să-l vadă de aproape pe Pique

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 21:57

Dinamoviştii spun că nu se tem de starurile catalanilor şi chiar visează la un rezultat pozitiv. Matei vrea să-l învingă pe Valdes.

"Cîinii" n-au frică şi aşteaptă Barcelona! Elevii lui Bonetti spun că sînt pregătiţi pentru duelurile cu Messi, Xavi, Iniesta şi ceilalţi "extratereştri".

"E o onoare ca Dinamo să joace contra Barcelonei, fie şi într-un amical. Oricine din România şi-ar fi dorit să evolueze sîmbătă contra lui Messi, chiar dacă e doar un meci- spectacol, nu pe puncte. Barca va face show, noi vom încerca să fim spectaculoşi, să ne ridicăm la nivelul evenimentului. De ce să ne fie frică? Putem marca, vom încerca să jucăm fotbal adevărat", a declarat veteranul lotului, Ionel Dănciulescu, 35 de ani.

Autor al unui gol la Braşov (2-2), dar şi-n amicalul de ieri al echipei secunde, Cosmin Matei are nonşalanţa celor 20 de ani ai săi: "Cred că putem face un meci bun, să jucăm şi noi fotbal, nu doar Barca, iar eu, sincer, mi-aş dori să marchez în poarta catalanilor. Cred că pot înscrie".

Singurul care a jucat împotriva catalanilor, în La Liga, Cătălin Munteanu (33 de ani) a prefaţat duelul de sîmbătă, de pe Naţional Arena: "Vom încerca să fim concentraţi şi în momentele de pauză, cînd mingea nu se joacă, Barcelona de acum e una dintre cele mai bune formaţii din istoria fotbalului. E o cinste să jucăm contra ei, şi-o vom face cu mintea limpede".

"Amicalul Dinamo - Barcelona e ca şi cum ai trece de la cinematograful sătesc la tehnologia panoramică 6D. E cel mai mare eveniment din România din ultimele decenii, după finala Europa League din mai" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
bogdanc77
bogdanc77  •  09 August 2012, 11:10

Alt articol scris pentru toti prostii.....a se vede comentariile celor de mai sus!

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  09 August 2012, 10:54

Vise placute !!!

treadstone
treadstone  •  09 August 2012, 10:53

Sa fim seriosi, dupa 0-0 cu M Utd , catalanii vor marca de cel putin 4 ori in poarta cainilor. Victoria lui Dinamo e ca si visul lui Borcea de a asculta imnul Ligii , UN VIS!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close