FOTBAL  »  AMICALE  »  GAZ METAN

Vrea să-l facă uitat pe Pustai » Mulţescu a debutat cu victorie pe banca Gazului

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 18:38

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a debutat cu o victorie pe banca tehnică a celor de la Gaz Metan în primul amical pe care formaţia medieşeană l-a susţinut în stagiul de pregătire din Antalya.

Gaziştii au învins cu scorul de 1-0 formaţia Shinnik Yarosvlav, ocupanta poziţiei a 13-a în liga secundă din Rusia. Golul medieşenilor a fost marcat de Frăsinescu în minutul 68. Următorul adversar al medieşenilor va fi tot din al doilea eşalon din Rusia, Petrotrest.

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a început partida în formula: Pleşca - Trtovac, Muth, Markovici, Buzean - Todea,Tahar - Cojocnean, Bawab, C. Petre - Drăghici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
blaustein
blaustein  •  04 Februarie 2013, 23:17
Postat de gazistu pe 04 Februarie 2013, 20:35

sa speram ca e cel putin un 4-4-2 si ca bawab e in atac, al doilea varf, nu mijlocas ofensiv. nbeam cam saturat de acel 4-2-3-1 folosit de psutai 3 sezoane in liga 1

4-4-2 e un sistem invechit, nimeni nu-l mai aplica decat unii antrenori cu scoala veche, dar fara prea multe rezultate. In fotbalul mare doar Man U il mai foloseste cu succes dar are jucatorii de asa natura incat e cel mai potrivit. Iar pe Bawab il prinde foarte bine aceasta pozitie centrala in linia de 3 din spatele atacantului. Nu e tot un al doilea atacant si ala? E exact ce joaca si Rusescu, ce juca Wesley. Iar Multescu, parerea mea ca e un antrenor mai bun decat Pustai.

gazistu
gazistu  •  04 Februarie 2013, 20:35

sa speram ca e cel putin un 4-4-2 si ca bawab e in atac, al doilea varf, nu mijlocas ofensiv. nbeam cam saturat de acel 4-2-3-1 folosit de psutai 3 sezoane in liga 1

dereu
dereu  •  04 Februarie 2013, 19:25

nimik relevant deocamdata..forta gazul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează