FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - PETROLUL 2-1

FOTO Fanii Petrolului jigniţi dur de Ioan Niculae! Patronul Astrei se ia şi de clubul din Ploieşti: "Nu are nici un palmares"

FOTO: Alex Nicodim +5   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 00:06

Deşi echipa sa s-a calificat în premieră în finala Cupei României, Ioan Niculae a avut un motiv de nemulţumire la finalul jocului. Patornul Astrei i-a criticat dur pe suporterii Petrolului din cauza comportamentului acestora.

"Suporterii Petrolului sînt nişte sălbatici şi nişte idioţi. Au distrus stadionul, au rupt scaune şi au dat foc la tot ce au găsit. Ar trebui să ajungă toţi la puşcărie. Sînt nişte huligani.

Petrolul de acum nu are nici o istorie. Echipa asta este o minciună. Este Astra de acum cîţiva ani. E o echipă înfiinţată de mine. Le-am făcut-o cadou în 2003.

Dar am plecat de acolo din cauza oamenilor. Mă înjurau şi mă făceau în toate felurile. Istoria lor este din 1999 şi pînă în prezent", a spus Ioan Niculae la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
petrolulgalbenalbastru
petrolulgalbenalbastru  •  18 Aprilie 2014, 09:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vorbesti prostii, cu fanii din Prahova, si multi vorbesc doar de dragul de a vorbi, peste tot sunt si ... si suporteri, nimic nou sub soare, deci despre ce vorbim!?

mplttev
mplttev  •  18 Aprilie 2014, 08:05

Omul care a distrus Rafinaria Astra si a lasat oamenii pe drumuri vrea sa fie gratulat in Ploiesti ? Un securist care dupa picarea lui Ceausescu a cumparat (pe banii cui ?) fabrici si uzine la pachet si le-a falimentat aproape pe toate, distrugand viitorul a mii de oameni. Asta e snapanul securist Nicolae, daca nu-si aminteste cineva cine a fost si ce este el.

rokeru761
rokeru761  •  17 Aprilie 2014, 20:21
Postat de tbone pe 17 Aprilie 2014, 08:22

toate galeriile considerate frumoase sunt asa: rapid - dinamu - petrolu = niste tarano cocalaro manelisti analfabeti (tineti minte celebrele bannere dinamoviste hahahahahah de un analfabetism rar si unic), majoritatea cu 4 pana la maxim 8 clase, cultura generala = shaorma + Manele si lant de aur, tatuaj cu ancora, visul lor e sa ajunga in Spania la furat sau la capsuni, in prezent sunt soferi de duba sau baietii care descarca tiruri la depozite!! astia sunt suporterii adevarati, scursura societatii, rejectatii si maimutele, sa arunci cu pishhat din tribuna, e la nivel de evul mediu timpuriu....sa arunci cu scaune-sticle sa flegmezi si sa injuri 90 de minute echipa adversa...frumoase galerii

Iar cele mai linistite galerii sint astea:steaua,astra,chiajna adica niste samintari .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează