FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - ASTRA, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE LOOK PLUS, DOLCE1, DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Aceeaşi competiţie, altă Steaua! » Costel Gâlcă ar putea alinia la meciul cu Astra o echipă total diferită faţă de partida din optimi

Articol de - Publicat miercuri, 18 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 22:17

În urmă cu 7 luni, în optimile de finală ale Cupei Ligii, campioana o elimina pe Rapid cu un "11" din care diseară sînt şanse mari să nu se regăsească nici un fotbalist în formula de start. 

Steaua va juca diseară, împotriva Astrei, în turul semifinalelor nou înfiinţatei Cupa Ligii, cu o garnitură care aproape sigur va diferi total faţă de primul meci jucat în această competiţie. Pe 19 iulie 2014, pe Giuleşti, împotriva Rapidului, Gâlcă a folosit un "11" experimental. În primul rînd, era în plină încercare de a califica echipa în grupele Champions League şi dorea să odihnească nişte titulari. În plus, Steaua nu privea cu mare interes Cupa Ligii.

Aşa s-a ajuns ca printre titulari să-şi facă loc nume de fotbalişti care diseară nu doar că nu se vor regăsi în formula de început, dar nici nu mai sînt jucătorii roş-albaştrilor în acest moment. Exemple sînt Aldea, Grădinaru, Pîrvulescu şi chiar Keşeru, cel din urmă fiind vîndut de la începutul acestei săptămîni în Qatar pentru 2,7 milioane euro.

Singurul care acum 7 luni a jucat titular şi care s-ar putea regăsi pe teren şi cu Astra e portarul Valentin Cojocaru. Arlauskis nu a semnat încă prelungirea contractului şi i-ar putea fi activată chiar de azi interdicţia de a mai evolua pînă nu extinde înţelegerea.

I se pregăteşte contractul lui Gâlcă
Discuţiile pe marginea contractului scandent în vară al lui Costel Gâlcă rămîn de actualitate. Preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, a spus la DolceSport că "am avut deja o discuţie cu Costel şi o să-i facem o propunere contractuală. Nu se pune problema să rămînem fără el la vară, vom regla conturile pînă atunci".

Mai mult, Argăseală şi-a amintit ce dialog a avut în iunie 2014 cu actualul tehnician. "Cînd am discutat cu el acum, ne-am amuzat cînd ne-am amintit ce vorbeam astă-vară. Atunci definitivam contractele celor din staff, că pe ce perioadă să facem, pe doi ani. Atunci i-am zis «haide, mă, să-ţi facem şi ţie pe 2 ani!». Mi-a zis «lasă, domle, că ăsta e ultimul lucru la care mă gîndesc acum»".

"11-le" Stelei la victoria cu Rapid, 2-1 în iulie 2014
Cojocaru - Pham, Aldea, Filip, Toşca - Stanciu, I. Neagu - Grădinaru, Vîlceanu, Pîrvulescu - Keşeru

Cum s-a calificat Steaua în semifinalele Cupei Ligii
"optimi": Rapid - Steaua 1-2
"sferturi": CSMS Iaşi - Steaua 0-3

Cum s-a calificat Astra în semifinalele Cupei Ligii
"optimi": FC Braşov - Astra 1-4
"sferturi": Astra - Viitorul 3-1

652252-steaua-astra.jpg

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
mogosoaia
mogosoaia  •  18 Februarie 2015, 15:27

Cum adica " alta Steaua "? Chiar e alta Steaua. Hai FCSB!

edward.
edward.  •  18 Februarie 2015, 11:24

A slabit drastic echipa. A plecat cel mai bun fundas, cel mai bun mijlocas si cel mai bun atacant, iar in locul lor au venit jucatori cu mult sub valoarea acestora.

addumi
addumi  •  18 Februarie 2015, 09:39

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected]

Vezi toate comentariile (4)
Comentează