FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII 3-0

Alex Chipciu își face autolaudă după meciul cu Pandurii: "Nu mă dau rățoi, dar sînt bun!"

Chipciu a făcut aseară cel mai bun meci al său în această primăvară
Chipciu a făcut aseară cel mai bun meci al său în această primăvară

Articol de , - Publicat joi, 21 mai 2015 00:00

Chipciu și-a mai stins supărarea cu trofeul cucerit în fața Pandurilor, dar tot s-a folosit de prilej ca să pretindă mai multe laude.

- Alex, nu ai reacționat foarte spectaculos după golul pe care l-ai înscris. De ce?
- Nu știu, așa am simțit... A fost o reușită venită după multă frustrare acumulată în urma criticilor pe care le-am primit în ultima vreme.

- La ce te referi?
- Cred că dacă opresc un om de pe stradă, la întîmplare, știe foarte clar ce salariu am, la cît s-a scris și s-a discutat despre banii pe care îi cîștig. Am fost criticat încontinuu, fără să fi analizat cineva ce înseamnă în cazul meu un meci prost. Nu se ține cont de efort, de pase decisive, de nimic!

- Susții că nu ești apreciat îndeajuns?
- Nu vreau să mă dau rățoi acum, am cîștigat un trofeu și e bine că l-am luat. Eu nu sînt un figurant, indiferent ce crede lumea, că văd tot felul de comentarii. Dau mereu totul pe teren și sînt fericit că joc la echipa pe care o iubesc. De mic am fost disperat cu Steaua!

- Ar fi dezastruos să ratați titlul?
- E frustrant pentru că am condus atît timp clasamentul și acum să ratăm titlul... Eu tot mai sper să-l luăm.

- Cum s-a ajuns în situația aceasta, cu Tîrgu Mureș lider?
- A existat și un context. Am dominat-o pe Chiajna și am pierdut două puncte din cauza ghinionului. Am condus și jocul cu ASA, dar nimeni n-a pomenit de statistici, de posesie, de ocazii. Doar că am pierdut, atît, n-a mai contat altceva.

- Simți lipsa fanilor?
- Normal că da! Înțeleg că îi deranjează modificarea emblemei, însă Dinamo cred că a schimbat o sută de steme, a pus lupi sau cîini, ce a pus pe tricouri, și suporterii de acolo tot vin la meciuri. Poate ar trebui să ne susțină și steliștii în continuare.

- Speri să urmeze curînd un transfer?
- Sînt sincer: sper că va veni o plecare. Mă bucur să joc la Steaua, însă ar fi bine și pentru mine, și pentru nea Gigi. Cînd te lași, e bine să ai trofee, dar mai contează și banii.

"E un moment fericit, care îmi amintește de clipele frumoase din trecut, de eliminarea lui Ajax, spre exemplu. Retrăiesc acel sentiment de după un succes important"
Alex Chipciu, mijlocaș Steaua

1 golmai avea Chipciu în acest an, la 1-1 cu Petrolul, în turul semifinalelor Cupei României. În campionat nu a mai înscris din noiembrie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
simohayha
simohayha  •  22 Mai 2015, 19:01

"Alex Chipciu își face autolaudă"? Domn' Tolontan, dumneata ai scris articolul asta? Fain titlu!

magura
magura  •  21 Mai 2015, 10:58

Kipciule, nu vrei sa te dai ratoi dar *** dinamo nu a schimbat 100 de embleme ci doar 7!! si fosta *** a schimbat tot 7 sigle. *** a pierdut numele si sigla si de aceea a fost nevoita sa aiba o noua sigla, pe cand cei de la dinamo au schimabat siglele ca asa au dorit ei!!! E o diferenta uriasa si asta te doare rau, ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează