FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC BRAŞOV 1-4 ASTRA GIURGIU

Astra, aproape de un moment istoric în fotbalul românesc » Ce trebuia să facă Daniel Isăilă ca acest lucru să se întîmple

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 23:21

Astra a fost la un pas de un moment istoric pentru fotbalul românesc. Cu doar trei jucători pe banca de rezerve, doi fotbalişti de cîmp şi un portar, Daniel Isăilă era foarte aproape de a-l introduce pe teren şi pe Silviu Lung Jr, dar nu în poartă."Dacă se întîmpla ceva pe final cu vreun jucător, îl băgam şi pe Silviu Lung Jr. în teren. Bine că n-am fost nevoit să recurg la o asemenea schimbare. Sper să mai vină jucători" a spus Daniel Isăilă la Look Plus.

"Sîntem puţini în lot, dar cred că această problemă se va rezolva. I-am zis lui Isăilă să mă schimbe pe mine şi să-l bage pe Silviu Lung Jr.", a comentat şi Fatai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
eduard80
eduard80  •  19 Iulie 2014, 23:38

asadaa!!!!,vezi ca puti a caine...zat ca ai pureci:)))))

eduard80
eduard80  •  19 Iulie 2014, 11:55

unico_biancorossi lumineazama si pe mine!!!cinei dinamo?

tbone
tbone  •  19 Iulie 2014, 10:06
Postat de tbone pe 19 Iulie 2014, 10:04

si toti se vaitau de Steaua ca pleaca jucatorii Stelei ca nu stiu ce, astora le-a plecat juma de echipa, au castigat ei supercupa si meciul cu Brasov, dar un campionat nu poti sa il joci cu 12 jucatori la fel ca si la Rapid, intervin accidentari + suspendari si esti la revedere....tre sa aduca cel putin 4-5 jucatori Astra sa emita pretentii la titlu altfel nu, dar cum negrulae e mai mult pe la DNA decat la club mi-e greu ca se va intampla....sansa mare are Ploestiul sincer, dar atentie, daca nu castiga titlul si nu intra in grupe europene, la ce salarii au si cati jucatori au tot adus, deja au lot de 30 de jucatori :))))) Lucea jr. o sa ii faca Rapid 2 = faliment

+ ca joaca si in Cupa-Cupa Ligii-Campionat + preliminariile EL (si grupe in caz ca intra desi sunt sceptic)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează