FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  ASTRA - DINAMO, JOI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Cupa rezervelor » Cum vor aborda Ando şi Şumi restanța din "sferturile" Cupei Ligii

Dacă va fi folosit, Gnohere va încerca să regăsească drumul spre gol, pierdut în ultimele săptămâni
Dacă va fi folosit, Gnohere va încerca să regăsească drumul spre gol, pierdut în ultimele săptămâni

Articol de , - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 00:00

Duelul Ioan Andone - Marius Şumudică a ajuns la un nou episod, prilejuit de duelul din sferturile de finală ale Cupei Ligii. Contactat de Gazetă, tehnicianul Astrei a prefaţat întâlnirea de mâine.

"Eu zic că va fi un meci frumos. Nu cred că aţi văzut în ultimii ani vreo partidă urâtă între Astra şi Dinamo! Cupa Ligii e unul dintre obiectivele noastre, dar vă readuc aminte că avem în decurs de o săptămână trei superjocuri! Jucăm întâi în Cupa Ligii cu Dinamo, apoi în Liga 1 cu Craiova şi încheiem în Europa League cu Austria Viena. Asta înseamnă că sunt obligat să odihnesc joi câţiva titulari.

Încă nu m-am decis în privinţa formulei de start, dar sunt sigur că cei care vor juca vor dori să se afirme. Probabil că şi de la Dinamo vor lipsi câţiva fotbalişti importanţi. Oricum, îmi plac şi clubul, şi echipa lui Dinamo, însă nu vreau să detaliez ca să nu se mai interpreteze altceva", a spus Şumi.

Fără internaționali

Andone va trebui să alinieze o trupă de rezerve indiferent de dorinţa sa pentru că mai mulţi titulari sunt plecaţi la echipele naţionale. E vorba de Steliano Filip şi Dorin Rotariu, pentru România, Adam Nemec chemat la reprezentativa Slovaciei, Mahlangu la Africa de Sud şi Jaime Penedo la Panama. În locul lor ar putea apărea în primul "11" nume ca Andrei Târcoveanu, Vlad Olteanu, Ionuţ Şerban sau Daniel Popa.

Semifinală cu Steaua

Mâine seară se stabileşte ultima semifinalistă a Cupei Ligii. Restul formațiilor calificate în penultima fază a competiţiei sunt ASA Târgu Mureş, ACS Poli Timişoara şi Steaua. Programul este deja stabilit, astfel că în semifinale (21 decembrie/1 martie) se vor întâlni ASA cu Poli și Steaua cu învingătoarea din partida Astra - Dinamo.

"Va fi o atmosferă interesantă pentru că Dinamo va veni cu o galerie numeroasă la Giurgiu. Sper că şi suporterii Astrei vor face un meci deosebit pentru a da puţin spirit meciului"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Gândurile mele zboară mai mult către campionat şi Europa League pentru că acolo ne arde cămaşa. Nu am renunţat la play-off, iar Europa ne aduce mulţi bani"
Marius Şumudică, antrenor Astra

480.000 €a încasat Astra în grupele Europa League, reuşind să adune 4 puncte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2016, 09:11

Imprevizibil rezultatul acestui meci. Sunt sanse pentru toate cele 3 tipuri de pronostic: 1-X-2. Daca as practica pariurile sportive as juca... 0 goluri in prima repriza !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează