FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA

De la barajul pentru Liga 1, la Europa și banderola Stelei » El e jucătorul care a crescut în 3 luni cât alții în ani întregi

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2016 20:11

Laurențiu Reghecampf continuă să surprindă pe toată lumea cu sistemele pe care le pune în aplicare la Steaua. În meciul de azi, din sferturile Cupei Ligii cu FC Botoșani, a decis să folosească 4 debutanți, e vorba despre Stăncioiu, Moke, Jakolis și Dennis Man.

Mai mult, și banderola de căpitan va sta pe brațul lui Vlad Achim, un jucător care în urmă cu fix 3 luni îmbrăca tricoul Voluntariului și se lupta la barajul pentru Liga 1 cu UTA Bătrâna Doamnă. În tur, ilfovenii au bătut lejer cu 3-0, iar la retur, Achim și compania au strâns apa care a invadat terenul de la Arad cu pături și mopuri.

650.000 €e cota de transfer a lui Achim, conform transfermarkt.de

Azi, Achim (27 de ani) e căpitanul Stelei după plecarea lui Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro și nefolosirea unor jucători precum Bourceanu, Pintilii sau Tamaș.

Totodată, mijlocașul venit de la Voluntari e un om important și în cupele europene pentru Steaua, iar tot de când îmbracă tricoul roș-albastru a primit și prima convocare în lotul lărgit al naționalei României pentru meciul cu Muntenegru, scor 1-1.

200.000 € a plătit Steaua pentru Achim la sfârșitul lunii iunie 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
khal_37
khal_37  •  09 Septembrie 2016, 07:42
Postat de observator_federal pe 08 Septembrie 2016, 23:13

Cine mai crede in ierarhiile si cotele de liata dictate de trioul Gigi - Anamaria - Reghe? Un sir lung de fotbalisti vanduti pe bani multi (oare?), deveniti ulterior niste zombie, fara valoare, fara stima de sine, niste ratati...

Corespunzi perfect descrierii.

427951077389201
Mihai Tanase  •  09 Septembrie 2016, 07:16

In ultimile meciuri a jucat slab . Posibil ca ultimile transferuri sa-l fi speriat .

observator_federal
observator_federal  •  08 Septembrie 2016, 23:13

Cine mai crede in ierarhiile si cotele de liata dictate de trioul Gigi - Anamaria - Reghe? Un sir lung de fotbalisti vanduti pe bani multi (oare?), deveniti ulterior niste zombie, fara valoare, fara stima de sine, niste ratati...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează