FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA 4-1

EXCLUSIV Trei reacții auzite în tribune la Derby de România » Rotariu, somat să plece la Steaua + Ce jucător reprezintă viitorul lui Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 16:07

Dinamo n-a avut mari emoții în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii și a învins marea rivală pe Arena Națională, scor 4-1.

În marea majoritate a cazurilor, spectatorii de la tribuna a doua de la meciurile lui Dinamo sunt foarte vocali. Și asta s-a întâmplat și în jocul de aseară. GSP.ro prezintă 3 dintre cele mai tari reacții ale suporterilor dinamoviști de la tribuna a doua!

1. "Rotariule, pleacă, bă, la Steaua!"

Dorin Rotariu a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 70 în locul lui Alin Dudea. De când a intrat și până la final a fost apostrofat de marea majoritatea a spectatorilor aflați la tribuna a doua, în condițiile în care Rotariu a fost cel care a marcat ultimul gol al meciului.

"Nea Andone, la ce l-ai băgat pe Rotariu? Lasă-l să plece la Steaua! Du-te, bă, la Steaua și lasă-ne cu fițele tale!", a fost una dintre reacțiile suporterilor.

8
 a fost nota primită de Rotariu în Gazetă

2. "Dudea, tu ești viitorul, tată!"

Ioan Andone a surprins pe toată lumea când l-a trimis în teren din primul minut pe mijlocașul Alin Dudea (19 ani). Tânărul fotbalist a făcut un meci bun și a fost notat de Gazeta Sporturilor cu 6.

Alin Dudea a fost schimbat în minutul 70, în locul său fiind introdus Rotariu. În momentul în care a ieșit de pe teren mai multe voci din tribună l-au încurajat pe fotbalist, iar mulți consideră că el e viitorul echipei: "Bravo, Dudea! Tu ești viitorul, tată! Bravo!".

3. Lazăr, printre favoriții tribunei

Vali Lazăr a început meciul pe banca de rezerve, dar a intrat pe teren în minutul 28 în locul accidentatului May Mahlangu. Evoluția mijlocașului de 27 de ani i-a încântat pe fanii ”câinilor”, care l-au aplaudat la fiecare atingere a balonului: "Așa, Lăzărică, așa!".

După golul de 3-1 reușit de Lazăr, fotbalistul a mai luat o doză de afecțiune și respect din partea propriilor suporteri: "Ăsta e cel mai bun om al nostru, alături de Hanca. Ăștia înțeleg ce e aia Dinamo. Poate li se măresc salariile să rămână la noi, că sunt tineri!".

8
a fost nota primită de Lazăr în Gazetă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
aldo_m
aldo_m  •  24 Decembrie 2016, 14:22

cum s-a transferat la dinamo impresara lui a postat o poza pe net cu el la o petrecere la impresara acea poza i-a sticat relatia cu suporterii de fapt ana asta a si vrut ca apoi sa-i ia la fcsb el saracu e un copil MANIPULAT mai copile cum sa te iubeasca suporterii cand tu esti impresariat de sotia echipei ADVERSE ce naiba nu poti intelege ,stai linistit daca mergeai la fcsb dupa 2 meciuri mai nasoale aparea gigi la tv si te distrugea ,oricum poza aia ti=a distrus relatia cu suporterii ,ana zice ca ea e dasteapta si restul prosti MAI COPILE JUCATORII DE LA FCSB NU MAI VOR SA FIE IMPRESARIATI DE ANA si tu tii de fusta anei ,cand vor trece anii si vei deveni mai intelept vei realiza ca am avut dreptate ca poza aia ti-a distrus o relatie aia cu suporterii si poate si randamentul tau

samertx
samertx  •  23 Decembrie 2016, 18:54
Postat de fangigi pe 23 Decembrie 2016, 17:18

Cine si-o fi batut joc de Rotariu si l-a invatat sa s3mneze cu Hidra si-a facut mare pacat!

GSp face transferuri, mai nou. La întâlnirea cu englezii, pe lîngă Hydră, I. Becali au fost și ei, bine, măcar cu îndemnuri,cu un articol, două tipărite pe o „Blindcardă” . :))

fangigi
fangigi  •  23 Decembrie 2016, 17:18

Cine si-o fi batut joc de Rotariu si l-a invatat sa s3mneze cu Hidra si-a facut mare pacat!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close