FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - CHIAJNA

FOTO și VIDEO Fază controversată la finalul primei reprize! Chiajna a cerut penalty » Ce spune Crăciunescu

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2016 20:58

O fază controversată a avut loc în minutul 45 al finalei Cupei Ligii, în careul Stelei, la scorul de 0-0.

Cristescu a primit o pasă de la Feussi și a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap, după care a căzut în careu. 

Mijlocașul Chiajnei a căzut, iar în momentul în care a încercat să se ridice și să urmărească mingea a fost oprit de Gabriel Tamaș și a cerut lovitură de la 11 metri, însă Marius Avram a lăsat meciul să continue.

Vezi AICI video cu faza din minutul 45

 
Foto: captură Dolce Sport

La pauza meciului, fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat că centralul partidei ar fi trebuit să dicteze penalty.

 "Decizia corectă ar fi fost lovitură de la 11 metri. Nu mi se pare normal să-l iei de gât și să-l tragi într-o parte", a spus Crăciunescu la Digi Sport.

A fost penalty la intervenția lui Tamaș?

Da
Nu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
aius
aius  •  19 Iulie 2016, 15:09
Postat de Bogdan Pasat pe 17 Iulie 2016, 22:31

Nema penalty. Ce inseamna sa ai o generatie de afoni care habar nu au de sport sau de reguli. Jucatorul Concordiei se ridica in directia lui Tamas. El NU joaca mingea. Tamas este singurul care joaca mingea. Astfel ca nu numai ca nu este fault la Tamas, ci obstructie la jucatorul Concordiei. Normal ca Tamas pune mana pe jucator. Se protejeaza. Ce ar fi trebuit sa faca Tamas in momentul cand jucatorul Chiajnei il blocheaza fara sa joace balonul? #Afoni

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1002216366560930
Nicolae Banica  •  18 Iulie 2016, 14:20

Nu stiu de ce acest Avram, mesia arbitrajului romanesc, este delegat mai mereu la meciurile Stelei.Scuze, de fapt stiu,e acolo sa-i ajute.Daca Steaua nu joaca fotbal,joaca Avram, face ce face si mai strica un meci.Interesant de aflat daca e slab pregatit, daca atat il ajuta capul, sau e intentie in a judeca anumite faze in favoarea celebrei FCSB, sau cum se numeste. Mai degraba cred ca e intentie,pt ca in general se plaseaza bine la faze,deci vede fazele.Daca Steaua, are onoare ,ar trebui sa ceara rejucarea meciului.Nu stiu daca se poate ,dar macar din onoare, sa faca treaba asta.Acest jmecheras domn Avram, trebuie suspendat,dar nu trei patru etape,ci un an,sa vedem ce se intampla dupa acest an,cum arbitreaza.Dar, mafia din arbitrajul romanesc nu-l lasa pe tusa, prea mult are nevoie de el. DUPA 1-2, ETAPE, O SA FIE DELEGAT DIN NOU, MARE MINUNE DACA NU LA UN MECI AL STELEI SI TOT ASA,EI GRESESC CLUBURILE PLATESC BAREMUL.BANII INAPOI, ASTA TREBUIE SA FACA ACESTI ARBITRII,CAND SE CONSTATA CA AU GRESIT. AS OBLIGA ARBITRII CARE INFLUENTEAZA REZULTATUL UNUI MECI SA RESTITUIE CLUBURILOR 80 % DIN TOTAL BAREM.DACA-I ATINGI LA BUZUNAR DOARE,DACA NU TOT ASA O SA FIE,CAINII LATRA URSU MERGE,SI ANU ASTA STEAUA CASTIGA CAMPIONATUL.GATA! CAM MULT TIMP, SI-A FACUT PROVINCIA DE CAP.

1234907913209609
Bogdan Nae  •  17 Iulie 2016, 23:20

Ciobanel la butoane...daca nu mai merge cu *** la nationala...*** fcsb!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează