FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  PANDURII - DINAMO

FOTO şi VIDEO Pandurii - Dinamo 2-1 » S-a întors brazilianul! Eric a sfidat kilogramele în plus şi a avut nevoie de doar cîteva secunde ca să fie decisiv

Foto:Raed Krishan +7   FOTO
Foto:Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 21:03

Pandurii a învins Dinamo, scor 2-1, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii. Returul va avea loc pe 11 martie.

Vezi aici meciul liveTEXT

Pandurii - Dinamo 2-1 ( M.Roman II 8', Eric 83'/ Filip 78') - VIDEO

Jucătorii lui Edi Iordănescu au început bine meciul şi au deschis scorul în minutul opt, prin Mihai Roman II, care s-a desprins de marcajul lui Durimel şi a marcat cu un şut printre picioarele lui Farnolle.

Dinamo nu a reuşit să pună presiune pe adversar şi nu şi-a creat nici o ocazie periculoasă. Jucătorii lui Teja au egalat în minutul 78, după ce au profitat de o ieşire eronată a fundaşilor gorjeni. Marius Niculae a scăpat singur cu Gliwa, a şutat în bară, iar fundaşul Filip a împins mingea în poartă, la singurul şut pe poartă al "cîinilor".

Eric a adus victoria pentru Pandurii, în minutul 84, la cîteva secunde de la intrarea pe teren. Brazilianul a profitat de o respingere greşită a lui Nedelcearu şi a şutat de la 12 metri, pe colţul lung al porţii lui Farnolle.

Echipele de start:

Pandurii: Gliwa - Unguruşan, Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic - Anton, Pintilii, Nistor - Buleică, Nicoară - Roman
Rezerve: Stanca, Pleaşcă, Matulevicius, Eric, Şandru, Mrzljak, Shalaj

Dinamo: Farnolle - Barboianu, Durimel, Nedelcearu, S. Filip - Cristescu, Elhamed - Lazăr, Alexe, Grozav - M. Niculae
Rezerve: Marc, Bunoza, Rotariu, Bilinski, Fai, Boubacar, Gavrilă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (752)
dash.berlin
dash.berlin  •  05 Martie 2015, 00:00
Postat de 1349magus pe 18 Februarie 2015, 01:14

Io am intrat doar sa va arat cum se spala valahu pe maini si am iesit! s://www.youtube.com/watch?v=-_2RLeNuXW0

Nu-i asa ca aia-i marca ta preferata ? :)))

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Februarie 2015, 09:07
Postat de dinamo..mania pe 18 Februarie 2015, 08:44

Gandeste-te ca boI_Il de filip ne putea lasa in 10 la intrerea aia criminala.....un cioban

nu a fost nici o intrare criminala, uita-te la reluare, a avut ghinion , sau adversarul sansa,:) a lovit mingea in cap cum se spune si i-a alunecat piciorul in glezna pandurului...una peste alta ati scapat ieftin....puteti sa va laudati doar cu procentajul de reusita de 50%, ati tras 2 suturi in 90 min. :) , ambele la faza golului, si ati dat un gol...:) in rest e o brambureala totala, mai ales in aparare.....de fapt ati primit ambele goluri pe mari greseli de aparare, la primul gol au gafat durimel si mai alea portarul iar la al doilea gol durimel si mai ales nedelcearu.....durimel e stalpul :)

blacksun_14
blacksun_14  •  18 Februarie 2015, 08:57
Postat de jim_b_brown pe 18 Februarie 2015, 08:50

Da contul de pe Facebook daca esti tare sa vorbim acolo...

cat de idiot ma crezi sa dau contul de facebook unui diliu ca tine?Ai minte de copil nefwtut. Eu nu sunt tare in gura pe facebook si pe gsp, daca am o problema o rezolv fata in fata.Tu in schimb te ascunzi in spatele monitorului si dai impresia ca esti periculos. Esti doar o cwurva care a admis ca si-a pus poza la avatar, dar acum de rusine nu o mai incarca. Crezi ca toti din jurul tau isi folosesc capul doar sa sufle vantul prin el?

Vezi toate comentariile (752)
Comentează