FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  FC BRAŞOV - ASTRA GIURGIU

GALERIE FOTO Astra trece lejer de Braşov şi merge în "sferturile" Cupei Ligii, 4-1

Articol de - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 23:06

Astra Giurgiu a învins în deplasare fără nici o emoţie FC Braşov, într-un meci din optimile de finală ale Cupei Ligii, 4-1.Cu un Fatai în zi de gol, Astra a reuşit să treacă lejer de FC Braşov şi aşteaptă tragerea la sorţi pentru "sferturile" Cupei Ligii.

Abia ce arbitrul fluierase startul meciului şi după 12 minute scorul pe tabela de marcaj se modificase. Fatai a înscris lejer după ce a driblat un adversar. Minutul 28 a adus al doilea gol al nigerianului, după ce i-a luat faţa unui adversar a băgat mingea în plasă.

La 3 minute după startul reprizei secunde a venit şi replica "stegarilor". Buga a înscris dintr-un penalty obţinut de Călin Cristea, după un fault al lui Yahaya.

Jumătatea părţii a doua a meciului a mai adus două goluri în dreptul Astrei. Primul a fost înscris de Takayuki, în minutul 63, iar cel de-al doilea de Budescu, care a stabilit şi scorul final.

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a meciului!

Echipele de start:

FC Braşov: Iacob - Vagner, D. Santos, Machado, Serginho - M. Constantinescu, B. Madeira, C. Munteanu, Aganovic - C. Cristea - Buga.

Astra Giurgiu: Coman - Yahaya, Găman, Oros, J. Morais - Laban, Takayuki - Enache, Budescu, De Amorim - Fatai.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
samy_forever
samy_forever  •  18 Iulie 2014, 23:39
Postat de ulita_magheru pe 18 Iulie 2014, 22:37

o fi de :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sau de ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ... ORICUM AR FI SUNTETI DE RASUL-PLANS ! .... Cum sa zica un dinamovist va arbitra campionatul ....INCREDIBIL ..... BAAAAA TARANEEEEEE LA STEAUA si dinamo singurele obiective la inceput sunt CUPA SI CAMPIONATUL ... ... ... Daca ma gandesc mai bine tu esti de ras ! P0taie care nu asculti de stapan

9inamu ? : )))))))))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Iulie 2014, 23:17

deci 4-1 final.. dupa cum spuneam, meci de antrenament.

ulita_magheru
ulita_magheru  •  18 Iulie 2014, 22:50
Postat de vi.veri.veniversum.vivus.vici pe 18 Iulie 2014, 22:45

Copilul: Tati ce e viteza sunetului? Tatal: E viteza cu care fanii stelei au golit stadionul in finala cupei si in finala Supercupei :)) Copilul: Dar viteza luminii? Tatal: E viteza cu care s-a golit Arena Nationala la pauza meciului steaua-stuttgart :))))))

COPILUL: dinamo de ce nu joaca in Champions League? TATA(dinamovist):Ce e aia ????

Vezi toate comentariile (37)
Comentează